Tegen Bayern München! Manuel NEUER heeft het management verslagen en nu heeft hij de repliek! “Ik voelde mijn hart breken”

Tegen Bayern München! Manuel NEUER heeft het management verslagen en nu heeft hij de repliek! “Ik voelde mijn hart breken”

Doelman Manuel Neuer is geblesseerd en niet beschikbaar, en de directie heeft besloten de coach te ontslaan die de doelman 11 jaar lang heeft getraind.

Geërgerd heeft Neuer de beslissing van de bazen publiekelijk bekritiseerd, en de repliek komt nu van sportief directeur Hasan Salihamidzic.

Manuel Neuer, niet beschikbaar tot het einde van het seizoen (geblesseerd rechterbeen), deed een reeks harde uitspraken in de internationale pers nadat Toni Tapalovic, de keeperstrainer van Bayern sinds 2011 en een goede vriend van de sterdoelman van de Duitse ploeg, was ontslagen.

Manuel Neuer heeft het management op de korrel genomen en nu krijgt hij de klappen terug.

Bayern München heeft Neuer vervangen door doelman Yann Sommer van Borussia Monchengladbach.

“Dat schot heeft me erg geraakt. Ik kwam erachter via de officials van de club. Het kwam uit het niets voor mij en Toni. Ik begreep het niet en het zat me echt dwars. Toni was altijd een van ons, 11,5 jaar lang werkte hij niet alleen met mij, maar voor de hele groep keepers, voor de coaches en voor de club. Voor mij was het een klap toen ik al down was. Het voelde alsof mijn hart brak. Het was het brutaalste wat ik in mijn carrière heb meegemaakt. Iedereen in onze groep begon te huilen toen ze erachter kwamen. Ik denk dat dat alles zegt,” zei Neuer.

Keepers zijn een team binnen een team, maar Toni was populair in het hele team – Manuel Neuer

Hasan Salihamidzic, sportief directeur van Bayern München, reageerde op hem in de Duitse pers: “Het raakt ons ook, want Manuel stelde zijn persoonlijke belangen boven de belangen van de club. Ik begrijp dat Manuel persoonlijk getroffen is. Maar als aanvoerder had ik een andere houding van hem verwacht…De moeilijke beslissing had niets met Manuel te maken en is hem uitgelegd…Als er consequenties zijn, zullen we die eerst met Manuel bespreken.”

Foto: facebook.com/manuel.neuer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *