Cosmin Contra heeft WERK gevonden na 6 maanden afwezigheid! Hij is al begonnen met werken

Cosmin Contra heeft WERK gevonden na 6 maanden afwezigheid! Hij is al begonnen met werken

Coach Cosmin Contra nam afgelopen zomer afscheid van Al-Ittihad na het mislopen van de titel in Saoedi-Arabië.

Meer recentelijk is de 46-jarige coach commentator geworden voor streamingplatform DAZN Espana, waar hij wordt geïnterviewd als expert bij La Liga-wedstrijden, schrijft ProSport.

Zijn laatste optreden was bij Atletico Madrid – Getafe afgelopen zondag, een wedstrijd die in 1-1 eindigde. Cosmin Contra voegt zich bij een aantal voormalige topvoetballers die flirten met het tv-vak: Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Basarab Panduru, Gică Popescu en Florin Radu Răducioiu.

Cosmin Contra, voormalig coach van Roemenië (2017-2019), heeft ook Politehnica Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon en Dinamo București gecoacht.

In totaal speelde Cosmin Contra in Liga 1 159 wedstrijden en scoorde 12 keer; in Primera Division – 178 wedstrijden en 8 doelpunten; in Serie A – 29 wedstrijden en 3 doelpunten, en in Premier League – 5 wedstrijden, zonder te scoren.

Cosmin Contra heeft WERK gevonden na 6 maanden afwezigheid! Hij is al begonnen met het werk

Cosmin Contra heeft in 73 wedstrijden voor het nationale team van Roemenië gespeeld en daarin 7 doelpunten gemaakt.. Hij nam deel aan de Europese kampioenschappen in 2000 en 2008. Zijn debuutwedstrijd voor de nationale ploeg vond plaats op 24 april 1996, tegen Georgië, de Roemenen wonnen met 5 – 0.

Zijn laatste wedstrijd als speler van Roemenië was tegen Albanië in september 2010, de wedstrijd die meetelde voor de kwalificatie voor EURO 2012. Hij scoorde tegen Georgië, twee keer tegen Slovenië en vier keer tegen Luxemburg.

DAZN, de nieuwe Netflix van de sport

DAZN is de beste sportstreamingdienst van het moment, en is helemaal in in verschillende landen. Het is een soort sport Netflix.

Meer dan 12.000 sportevenementen worden op het programma gestreamd, maar de inhoud verschilt van land tot land.

Het sportstreamingplatform is vanaf 1 december 2020 ook op de Roemeense markt gekomen. Voorlopig kunnen alleen bokswedstrijden (live gala’s of klassieke wedstrijden) en sportdocumentaires worden bekeken en bedraagt het abonnement 2 euro per maand.

DAZN kan worden bekeken op tablet, telefoon of smart tv, en het maandelijkse abonnement in Duitsland is €14 per maand en €20 in Spanje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *