FC U Craiova verslaat Rapid, juist in Giulești! Adrian Mititelu, show na de derby: “Ik droomde van Hagi. Ik droomde altijd over Gigi Becali.”

FC U Craiova verslaat Rapid, juist in Giulești! Adrian Mititelu, show na de derby: “Ik droomde van Hagi. Ik droomde altijd over Gigi Becali.”

FC U Craiova heeft Rapid met 2-1 verslagen in een wedstrijd van de 25e ronde van de Superleague. Juan Bauza scoorde het snelste doelpunt van het kampioenschap na slechts 45 seconden spelen.

Bauza overklaste Sebastian Mailat van FC Botoșani, die na 54 seconden scoorde in een 5-0 overwinning op Petrolul Ploiești.

FC U Craiova is ongeslagen in zes wedstrijden, exclusief de wedstrijd tegen Sepsi (gestopt wegens xenofoob gezang door supporters), het record is vier overwinningen en twee gelijke spelen.

FC U Craiova versloeg Rapid in Giulești, 2-1

Adrian Mititelu zei na de wedstrijd dat hij er zeker van was dat zijn team zou winnen. Daarnaast kondigde hij het vertrek van Juan Bauza aan.

“Șucu belde me en zei dat hij niet naar de wedstrijd kon komen omdat hij verkouden is. Hij verontschuldigde zich, hij is een groot man. Ik was aangenaam verrast. Ik beloofde hem bij de volgende te zien. Ik zei hem dat het me speet om zijn avond verdrietig te maken. Hij was een beetje sceptisch, maar ik was ervan overtuigd dat we zouden winnen, want ik droomde van Gică Hagi en ik was overtuigd van de overwinning. Nu is het de eerste keer dat ik van Hagi droom, want tot nu toe droomde ik van Gigi Becali en het ging goed met me. Ik sympathiseer met de Rapidiistas, ook al schelden en beledigen ze me soms. Maar niet veel teams zullen hier winnen,” zei Adrian Mititelu.

FC U Craiova heeft middenvelder Giovanni Piccolomo (28) aangetrokken, wiens contract dit seizoen nog loopt, maar er is ook een optie tot verlenging. De Italiaan wordt door Adrian Mititelu gezien als Bauza’s vervanger: “We hebben Bauza’s vervanger, Giovanni, meegenomen. Ze zullen allebei op een bepaald moment spelen. Ik denk dat Bauza in de zomer vertrekt. Er zijn veel clubs die naar hem vragen. Vanwege de blessure aarzelden ze om die transfersom van vier miljoen euro te betalen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *