We kennen de halve finales van de Roemeense Mannen BASKETBALL Cup! Rapid en CSO Voluntari, uitgeschakeld in de Final 8 van Constanta op zaterdag.

We kennen de halve finales van de Roemeense Mannen BASKETBALL Cup! Rapid en CSO Voluntari, uitgeschakeld in de Final 8 van Constanta op zaterdag.

SCM Craiova heeft op het Final 8 toernooi in Constanta revanche genomen tegen CSO Voluntari, de houders van de trofee.

Athletic Constanța zorgde voor de grote verrassing door Rapid București na extra tijd met 94-84 te verslaan. CSM Oradea heeft FC Argeș met 89-72 verslagen.

In de halve finales staat SCM Craiova tegenover kampioen U BT Cluj en Athletic Constanța tegenover CSM Craiova.

SCM Craiova won met 72-70 en is de tweede halve finalist van de Roemeense beker.

We kennen de halve finales van de Roemeense Beker in het mannen basketbal! Rapid en CSO Voluntari, uitgeschakeld in de Final 8 van Constanța op zaterdag.

In de eerste wedstrijd van de kwartfinale versloeg kampioen U BT Cluj SCM Timișoara met 76-56. U BT Cluj en SCM Craiova spelen in de eerste halve finale van de competitie.

De halve finales vinden plaats op maandag en de finale Roemeense Beker staat gepland voor woensdag 15 februari om 19.00 uur.

Roemenië verliest van Spanje in vrouwenbasketbal

Het nationale vrouwenbasketbalteam van Roemenië is donderdag in Sfântu Gheorghe met 75-32 (38-19) verslagen door Spanje, in de voorlaatste wedstrijd van de EK2023-kwalificatiegroep C.

Hoofdscorer van de driekleur was Podar met 13 punten, en voor Spanje Salvadores 14. Ongeslagen leider van de groep met 10 punten is Spanje gekwalificeerd voor het eindtoernooi.

Spanje is meervoudig medaillewinnaar bij grote wedstrijdenmet vier Europese titels en finales op de Olympische Spelen en Wereldbeker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *