Welke Roemeense atleten zullen aanwezig zijn bij de Transylvania OPEN! Het heeft waardering gekregen als het beste WTA 250-toernooi ter wereld

Welke Roemeense atleten zullen aanwezig zijn bij de Transylvania OPEN! Het heeft waardering gekregen als het beste WTA 250-toernooi ter wereld

De derde editie van het tennistoernooi Transylvania Open (WTA 250) vindt plaats van 16-22 oktober 2023, in de Polivalent Hall in Cluj-Napoca.

Welke Roemeense atleten hebben hun aanwezigheid op de Transylvania Open al aangekondigd? Sorana Cîrstea, 36e op de wereldranglijst, speelt voor het eerst op het tennistoernooi in Cluj. Ana Bogdan (61e WTA) en Jaqueline Cristian (133e WTA), deelnemers aan beide edities van de Transylvania Open, hebben ook hun deelname aan het toernooi aangekondigd.

Wedstrijden worden indoor gespeeld op hardcourt op twee banen en beginnen met twee kwalificatiedagen op 14 oktober. Op deze derde editie van het toernooi, 16 spelers in de kwalificaties, 32 spelers in het enkelspel en 16 teams in het dubbelspel..

Welke Roemeense atleten zullen aanwezig zijn op de Transylvania Open! Het heeft waardering gekregen als het beste WTA 250 toernooi ter wereld

De kampioen wordt beloond met 280 WTA-punten en het totale prijzengeld van het toernooi bedraagt $259.000.

De eerste editie van het toernooi werd in 2021 gewonnen door de Estse Anett Konaveit na een finale tegen Simona Halep, en vorig jaar won de Russische Ana Blinkova.

“We zullen dit jaar weer genieten van de Transylvania Open. We hebben echt moeten vechten om dit toernooi in Cluj te houden, want aanvankelijk kondigden WTA-functionarissen de terugkeer van toernooien in China op de wedstrijdkalender aan. En dat zou een einde hebben gemaakt aan het verhaal van de competitie die veel succes heeft gehad, zowel van het publiek als van de spelers, die ons het beste WTA 250-toernooi ter wereld hebben genoemd.

Al deze waarderingen motiveerden ons en we hebben uiteindelijk een oplossing gevonden om door te gaan. We kijken uit naar weer een sterke competitie en een magisch toernooi,” zei toernooidirecteur Patrick Ciorcilă.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *