TICKETS voor de Roemeense Super Cup 2023 zijn te koop! Wanneer is de wedstrijd in Ploiesti

TICKETS voor de Roemeense Super Cup 2023 zijn te koop! Wanneer is de wedstrijd in Ploiesti

Het Roemeense voetbalseizoen begint op zaterdag 8 juli met de Roemeense Super Cup 2023, wanneer de wedstrijd tussen kampioenen Farul Constanta en Betano Romanian Cup-winnaars Sepsi OSK Sfântu Gheorghe plaatsvindt.

De wedstrijd wordt gespeeld in het “Ilie Oană” stadion in Ploiesti, aanvang 20:00 uur. De wedstrijd staat gepland precies een week voor het begin van het seizoen 2023/24 Superliga.

Kaarten voor de Roemeense Super Cup, Farul Constanta – Sepsi, zijn online verkrijgbaar via tickets.frf.ro, voor de prijs van 40 RON (tribune). Kaartjes voor de grasmat (25 RON) kunnen worden gekocht via de twee clubs die om de trofee strijden, meldt FRF.

Tickets voor de Roemeense Supercup 2023 zijn te koop! Wanneer is de wedstrijd in Ploiesti

Kinderen onder de 14 hebben gratis toegang tot de “Tribuna 2 Family Zone” door tijdens het bestellen het type ticket (kind) te kiezen. De gegevens van de kinderen moeten ook worden ingevuld bij de bestelling, zodat ze gratis tickets krijgen.

Toegang tot het stadion voor elke persoon, ongeacht leeftijd, is gebaseerd op een geldig ticket, in digitaal of geprint formaat, en een identiteitsbewijs.

Dit wordt de derde keer dat de Roemeense Super Cup wordt gespeeld in het “Ilie Oană” stadion, na de edities van 2019 en 2020 (de laatste gespeeld in 2021 vanwege de pandemie), gewonnen door respectievelijk Viitorul en CFR Cluj.

Het meest succesvolle team in de competitie is FCSB, die de trofee zes keer wonnen en zes andere keren om de Supercup speelden. In het Nationale Stadion in Boekarest werden de meeste Supercup wedstrijden gespeeld, acht in totaal.

De trofee is in handen van Sepsi, dat de kampioen van vorig jaar, CFR Cluj, met 2-1 versloeg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *