Vica Blochina, over haar zoon. “Hij is introverter en moeilijker om mee te communiceren”.

Vica Blochina, over haar zoon. “Hij is introverter en moeilijker om mee te communiceren”.

Vica Blochina heeft zich uitgesproken over haar zoon Edan, die al een tijdje bij zijn vader, voormalig voetballer en huidige coach Victor Pichuca, woont.

Vica Blochina werd op 8 augustus 1975 geboren in Klaipeda, Litouwen, maar woont al jaren in Roemenië. De ster maakte naam als ballerina in de Melody club in Boekarest met een Litouwse balletgroep. Ze werd bekend in de Roemeense showbizz nadat bekend werd over haar liefdesverhaal met voormalig voetbalgrootheid en coach Victor Pițurcă, met wie ze een zoon Edan heeft. De relatie tussen Vica Blochina en Victor Pițurcă duurde 16 jaar, van 1995 tot 2011. Edan, hun zoon, werd geboren in 2007 en woont momenteel bij zijn vader. Victor Pițurcă is al meer dan 30 jaar getrouwd met Maria, die hem twee kinderen heeft geschonken: een jongen, Alex, en een meisje, Claudia.

Vica Blochina sprak over haar en Victor Pițurcă’s zoon Edan in een interview met Antena Stars. De blondine is erg trots op haar zoon, die de 9e klas heeft afgerond met een 9 gemiddeld.

Vica Blochina, over haar zoon. “Nu ben ik blij dat hij zijn vader als mannelijk rolmodel heeft”.

“Het gaat goed met hem, zoals je weet, met zijn vader. Hij is nu klaar met school, ik ben heel blij, groep 9 is perfect. Hij heeft de negende klas afgemaakt. Op 16-jarige leeftijd is het moeilijker, hij is meer introvert en het is moeilijker om te communiceren.”zei Vica Blochina, zoals geciteerd door spynews.ro.

“Ik heb hem tot zijn 15e opgevoed, hij had thuis een model, mijn moeder. Nu ben ik blij dat hij zijn vader als mannelijk model heeft, dat lijkt me normaal. Ik hoef hem dat niet te leren. Weet je, ik steun gewoon alles wat hij doet, maar dit ding (geen liefde), laat de vader het hem leren.”, voegde ze eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *