Mircea Lucescu brengt Dinamo Kiev naar EVEN wedstrijden spelen in Giulesti arena! “Het was erg moeilijk, ik zat altijd in de bus”

Mircea Lucescu brengt Dinamo Kiev naar EVEN wedstrijden spelen in Giulesti arena! “Het was erg moeilijk, ik zat altijd in de bus”

Dinamo Kiev, gecoacht door Mircea Lucescu, eindigde vorig seizoen op de 4e plaats in Oekraïne en speelt deze zomer in de voorrondes van de Conference League.

Ze zijn van plan om hun thuiswedstrijden in het Rapid – Giulești stadion te spelen.

Mircea Lucescu brengt Dinamo Kiev ertoe om hun wedstrijden in het Giulești stadion te spelen! “Het was erg moeilijk, ik zat altijd in de bus”

“We hebben al contact met het ministerie van Transport, met Rapid club. Ze hebben hun akkoord gegeven, we zullen zien in hoeverre deze oplossing er komt. Ik denk dat dit het beste is, omdat we dan veel dichter bij Oekraïne en de steden waar we zullen spelen zijn.

Vorig jaar was het verschrikkelijk, want van Lodz en Krakau naar Lvov was het 6-7 uur, en dan naar Kiev nog eens 6-7 uur. Het was erg zwaar, we zaten altijd in de bus. Het Giulesti-stadion is een stadion waar internationale wedstrijden gespeeld kunnen worden. Ik zie nergens anders een stadion. Dinamo heeft nog steeds geen stadion, Ghencea is erg ver weg,” zei Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev zal hun volgende tegenstander in de 3e voorronde op 24 juli te weten komen, wanneer de loting voor deze ronde in de Conference League gepland staat.

Het moderne stadion in Giulești is tot nu toe gastheer geweest voor de wedstrijden van het wit-blauwe team, het Roemeense nationale team en verschillende wedstrijden van het toernooi. EURO 2023 jeugd.

De kranten van Istanbul kondigen aan dat “Il Luce” Oekraïne waarschijnlijk zal verlaten aan het eind van een seizoen waarin het een grote teleurstelling is geweest. en het seizoen eindigde in een positie die alleen leidt tot de Conference League, en de Turken schrijven dat de coach juist wordt gezocht door Fenerbahce, de rivaal van Beșiktaș en Galatasaray, de voormalige teams van de 78-jarige technicus.

Mircea Lucescu’s vriendschappelijke wedstrijd met Dinamo in Oostenrijk

Het Oekraïense team speelt op 5 juli een vriendschappelijke wedstrijd tegen Dinamo Boekarest in de Jacques Lemans Arena in Sankt Veit an der Glan (Oostenrijk).

Mircea Lucescu merkte op dat hij geen spelers zal laten oproepen voor de nationale senioren- en jeugdploegen van Oekraïne.

“De vriendschappelijke wedstrijd tegen Dinamo wordt meer een trainingswedstrijd, want Dinamo Kiev zal niet beschikken over de spelers van de nationale ploeg en het jeugdteam. Zij hebben vakantie gekregen tot de 4e, morgen, en zullen minstens een week moeten trainen. En de anderen, uit de jeugd, kwalificeren zich, ze spelen heel spectaculair en heel pragmatisch voetbal,” concludeerde Lucescu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *