Een sprookjesachtige editie, woensdag, op EXCLUSIV DINAMO! Justin Maximilian, voormalig priester en hartstochtelijk voorstander van de “honden”, te gast bij Cătălin Mureșanu

Een sprookjesachtige editie, woensdag, op EXCLUSIV DINAMO! Justin Maximilian, voormalig priester en hartstochtelijk voorstander van de “honden”, te gast bij Cătălin Mureșanu

Een verhalende editie, woensdag, op EXCLUSIV DINAMO, met Justin Maximilian te gast. Een voormalig priester en een fervent supporter van de club, vorig seizoen, op een cruciaal moment voor het bestaan van de club die hij steunt, werd Justin benoemd tot beheerder van de basis in Săftica en de opslaghouder van de club. Tegelijkertijd heeft hij de officiële rol van Supporter Relations Officer van de club op zich genomen.

Een van de leiders van DDB Constanta, de man die acht maanden in het kamp van de “honden” woonde, zal op woensdag 5 juli om 21.00 uur op de set aanwezig zijn, samen met moderator Cătălin Mureșanu, om de gebeurtenissen en verhalen te onthullen van een seizoen met veel ups en downs, momenten van crisis en onmetelijke vreugde voor Dinamo, in de enige deelname in de geschiedenis van de rood-witten aan de tweede divisie.

Een uur lang worden de onderwerpen besproken die de hele week brandden in de wereld van Dinamo, of het nu gaat om het pas gepromoveerde team in de Super League of de meest gedecoreerde sportclub van het land – Club Sportiv Dinamo – met glorieuselingen, atleten, officials en supporters die midden in de gebeurtenissen staan of deel uitmaken van de geschiedenis van de rood-witten.

De EXCLUSIVE DINAMO show is elke week te zien op woensdag om 21.00 uur op alle kanalen van prosport.ro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *