Hoeveel geld kost Gigi Becali’s CAPCA, het nieuwste fashion statement van de FCSB-eigenaar?

Hoeveel geld kost Gigi Becali’s CAPCA, het nieuwste fashion statement van de FCSB-eigenaar?

Gigi Becali kijkt niet naar geld als het op zijn garderobe aankomt. De FCSB-financier staat bekend als een van de meest stijlvolle eigenaren in het voetbal en verbaasde het publiek tijdens zijn laatste persconferentie met een nieuw kledingstuk.

Becali verscheen voor de journalisten met een zwarte designerpet op zijn hoofd, waarvan de prijs alles zegt over de waarde van de drager.

Becali, Salvatore Ferragamo fan

De FCSB-financier heeft een hoed getrokken uit de collectie van Salvatore Ferragamo, een van de beroemdste luxe kledinghuizen van Italië.

De prijs voor de hoed die Becali droeg is 340 euro (ongeveer 1.680 lei). Als we bedenken dat het minimum nettosalaris in Roemenië dit jaar 1.898 lei is, hebben we een vrij duidelijk beeld van wat voor kleding Gigi Becali draagt.

Naast de 340 euro kostende hoed droeg Becali ook het inmiddels beruchte zwarte pak met religieuze insignes waarmee hij de afgelopen maanden in het openbaar pronkte.

Het is bekend dat de landeigenaar uit Pipera zelf de beste kwaliteit materialen inkoopt en dat Alexandru Ciucu verantwoordelijk is voor het kleermaken en de productie van het eindproduct. De familie Ciucu heeft een rijke traditie in kleermakerij, want het was de grootmoeder, Maria Ciucu, die in 1939 dit bedrijf opende met herenkostuums. Later, na de revolutie van 1989, startte Alexandru’s vader een bedrijf dat een belangrijke speler op dit gebied zou worden en pakken exporteerde voor de beroemdste modeontwerpers, waaronder Hugo Boss en Armani.

Een pak gemaakt door Alexandru Ciucu begint bij 4.100 lei en kan gemakkelijk meer dan 7.500 lei zijn.

Op de officiële website heeft Alexadru Ciucu een groot icoon met alle persoonlijkheden die in de loop der jaren met hem hebben samengewerkt. Dus van Gigi Becali tot Horațiu Mălăele, de afbeelding toont ook Gheorghe Dinică en de manele zanger Adi Minune, Koning Mihai en zijn dochter Prinses Margareta, inclusief Klaus Iohannis en zijn vrouw, en Prins Albert van Monaco.

Alexandru Ciucu werd in het midden van de kamer geschilderd, omringd door mensen als Helmut Duckadam, Sergiu Nicolaescu, Gabriel Cotabiță, Lucian Bute en Cătălin Botezatu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *