Ongepubliceerd verhaal met Adrian Iordache! De SEPSI-coach verloor zijn papieren en geld! Hoe hij ze terugkreeg

Ongepubliceerd verhaal met Adrian Iordache! De SEPSI-coach verloor zijn papieren en geld! Hoe hij ze terugkreeg

Adrian Iordache verloor zijn portemonnee met papieren en geld, maar vond ze op een unieke manier terug. Een vrouw in Oekraïne vond hem en slaagde erin in contact te komen met de technicus met de hulp van een podcast moderator.

Liviu Ciobotariu is de hoofdtrainer van Sepsi, die bij het team in Sfântu Gheorghe werkt met zijn zoon, de verdediger Denis Ciobotariu. Maar de staf van “Ciobi” bestaat uit assistent-trainer Adrian Iordache, fysieke trainer Lucian Păun en video-analist Cătălin Munteanu.

Sepsi won de Supercup door Farul Constanta met 1-0 te verslaan, waardoor het Ciobotariu’s eerste trofee als coach werd.

Onverteld verhaal met Adrian Iordache! De Sepsi coach verloor zijn papieren en zijn geld! Hoe hij ze terugkreeg

Wat is er gebeurd met Adrian Iordache? Voordat hij Boekarest verliet om zich bij Sepsi aan te sluiten, verloor de coach zijn portemonnee in een supermarkt, met zijn documenten en 1.600 euro in zijn portemonnee.

“Ik was wanhopiger op zoek naar de papieren, want ik was het trainingskamp ingegaan en ik kon niet weg om nieuwe te maken,” vertelde Adrian Iordache aan de podcast Business Philosophy.

De portemonnee werd gevonden door een vrouw in Oekraïne en ze probeerde Iordache te vinden door de FRF te bellen. Ze probeerde hem op verschillende manieren te vinden en uiteindelijk lukte dat via een podcastmaker. “Deze lieve dame uit Oekraïne googelde mijn naam en kwam uit bij de podcast Business Philosophy, waar ik onlangs te gast was en die door alle pers werd opgepikt. Ze vond het telefoonnummer van de moderator en zo kreeg ik zowel mijn geld als al mijn papierwerk terug. Ik wil graag een speciaal woord van dank richten tot deze uitzonderlijke dame”, zei Adrian Iordache.

Liviu Ciobotariu, eerste trofee als coach

“Het is een prachtige dag voor mij, ik heb mijn eerste trofee in mijn coachcarrière gewonnen. Ik wil de spelers bedanken voor het spelen van een zeer goede wedstrijd. Ik vertelde ze zelfs dat ik zoveel jaren had gewacht en dat ik naar Sepsi moest komen om een trofee te winnen. In de laatste twee jaar hadden ze hier drie trofeeën gewonnen, dit is de vierde. Dus het was een druk voor me, ik voelde me moreel verplicht om te winnen. Maar ik herhaal, ik had niets kunnen doen zonder de spelers”, verklaarde Liviu Ciobotariu nadat Sepsi de Roemeense Supercup had gewonnen.

foto: facebook.com/osksepsi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *