Mutu, nu al gepresenteerd aan Neftci Baku! “Fans staan in Europa bekend om hun loyaliteit”. Eerste uitspraken van de Roemeense coach

Mutu, nu al gepresenteerd aan Neftci Baku! “Fans staan in Europa bekend om hun loyaliteit”. Eerste uitspraken van de Roemeense coach

Voormalig Roemeens international Adrian Mutu is officieel gepresenteerd door het Azerbeidzjaanse Neftci Baku.

De ploeg werd vorig seizoen gecoacht door een andere Roemeen, Laurențiu Reghecampf. De ploeg uit Baku eindigde niet alleen op de laatste trede van het podium, maar speelde ook in de finale van de Azerbeidzjan Cup.

De voormalige Roemeense international tekende een tweejarig contract bij de ploeg die derde eindigde in de laatste editie van het Azerbeidzjaanse voetbalkampioenschap.

Mutu, nu al gepresenteerd aan Neftci Baku! “Fans staan in Europa bekend om hun loyaliteit en steun”. Eerste uitspraken van de Roemeense coach

“Neftci is de club met de grootste en sterkste fanbase in Azerbeidzjan. De fans van Neftci staan in Europa bekend om hun loyaliteit en steun.

Ik weet zeker dat er een sterke band zal zijn tussen mij en de fans, want uiteindelijk doen we alles wat we doen voor onze fans.

Mijn doel is om Neftci terug te brengen naar de eerste plaats in Azerbeidzjan en Azerbeidzjan met trots te vertegenwoordigen in Europa. Ik geloof dat Neftci veel succes zal hebben op de voetbalvelden van Europa,” zei de voormalige grote spits van het Roemeense nationale team.

Rapid werd tot twee dagen geleden geleid door Adrian Mutu, die naar Neftchi Baku vertrok.

De Giulestiaanse ploeg heeft een nieuwe hoofdtrainer, Cristiano Bergodi, die de afgelopen twee seizoenen Sepsi OSK leidde. De 58-jarige Italiaan heeft een contract getekend dat geldig is voor de komende twee seizoenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *