100 atleten, aanwezig bij het tennistoernooi waar de Spaanse vice-kampioen aan deelnam!

100 atleten, aanwezig bij het tennistoernooi waar de Spaanse vice-kampioen aan deelnam!

Meer dan 100 deelnemers uit landen als Roemenië, Polen, Bulgarije, Duitsland, Slowakije, Oekraïne, Griekenland, Frankrijk en Spanje zijn aanwezig bij de 10e editie van het Dr. Oetker Arges Cup toernooi.

Argeș Cup Dr. Oetker is een internationaal toernooi voor junioren, jongens en meisjes, enkelspel en dubbelspel, tot 16 jaar, dat deel uitmaakt van de Tennis Europe-kalender.

De competitie vindt plaats van 7 tot 16 juli op de Curtea de Argeș Tennis Club. De toernooidirecteur is Gheorghe Borțan en de hoofdscheidsrechter van de competitie is Vlad Domințeanu.

100 atleten bij de Argeș Cup Dr. Oetker

Vorig jaar was Ion Țiriac aanwezig op het toernooi, waar hij per helikopter naartoe kwam. De miljardair was getuige van de wedstrijd tussen Wimbledon U14 winnares en finaliste Alexia Tatu en Andreea Soare.

Op de editie van dit jaar is Naema Labib, 77e op de Tennis Europe-ranglijst, de hoogst geplaatste speler.

Elders is Gabriela Păun, wier ouders in Curtea in Argeș zijn geboren, de runner-up van Spanje in 2022.

  • Ion Țiriac, harde boodschap over de DOPAJ-zaak van Simone Halep: ‘Naar mijn mening hebben ze Simone’s carrière beëindigd en iemand moet zich hier verantwoorden. Hoeveel kan Simona vragen? 100 miljoen, 200? Wie is de schuldige? Iemand is schuldig, maar het is triest wat er met Simona gebeurt. Ik vergelijk haar niet met ons Roemenen of zo. Als iemand je een klap geeft en je geeft er geen twee terug, leerde mijn vader me 80 jaar geleden, dan betekent het dat je een dienaar bent en alleen op je knieën zit.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *