Fietsers met een handicap kunnen deelnemen aan L’Étape Romania van Tour de France! Inschrijven is gratis

Fietsers met een handicap kunnen deelnemen aan L’Étape Romania van Tour de France! Inschrijven is gratis

De tweede editie van de L’Étape Romania by Tour de France-wedstrijd, die op 27 augustus 2023 in de hoofdstad zal plaatsvinden, organiseert de MVO-campagne – De vreugde van het fietsen, TOGETHER! gewijd aan de sociale integratie van fietsers met een handicap die de sensatie van de legendarische race willen ervaren.

De Para-cycling race zal worden geïntegreerd in alle drie de routes van het evenement, 14 km (City Adventure), 42 km (The Ride) en 85 km (The Race).

Inschrijven is gratis en kan op de officiële evenementpagina.

Fietsers met een handicap kunnen meedoen aan L’Étape Romania by Tour de France! Inschrijven is gratis

Het MVO-project van MPG Roemenië stelt fietsers met een handicap in staat om deel te nemen aan het belangrijkste wielerevenement in Roemenië, gewijd aan breedtesport. Daarnaast brengt het de kwestie van mensen met een handicap en de mogelijkheden van hun integratie door sport onder de aandacht van een breed publiek.

Het voorgestelde project heeft impact op verschillende niveaus. Ten eerste door mensen met een handicap te interesseren voor sport, op amateur- of competitieniveau. Ten tweede zal het voor de deelnemers aan de parawielerwedstrijd een unieke ervaring zijn, met een emotionele impact op persoonlijk, familie- en vriendenniveau, dankzij de befaamde Tour de France.

Tegelijkertijd brengen we het onderwerp in de media (tv, radio, print, online) om mensen bewust te maken van de noodzaak van initiatieven voor sociale inclusie voor atleten met een handicap. En last but not least zal de activering in de aan hen gewijde ruimte in het Race Village een directe en onmiddellijke impact hebben op deelnemers, begeleiders en toeschouwers.

“MPG’s betrokkenheid bij projecten gewijd aan kinderen met een handicap, Paralympische atleten, verschillende kansarme individuen en gemeenschappen maakt deel uit van het fundament van het bedrijf. We zijn blij dat we dit onderdeel naar L’Étape Romania van Tour de France kunnen brengen en bedanken iedereen die zich bij ons heeft aangesloten in deze onderneming.” (Tudor Ștefan Mocuța – CEO MPG).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *