Welk toernooi in Roemenië heeft de Spaanse vice-kampioen WINNEN!

Welk toernooi in Roemenië heeft de Spaanse vice-kampioen WINNEN!

De vice-kampioene van Spanje, Gabriela Păun, wier ouders oorspronkelijk uit Curtea de Argeș komen, won de Argeș Cup Dr. Oetker, de tiende editie van de wedstrijd.

Gabriela Păun traint in de zomer bij Tennis Club Curtea de Argeș en nu heeft ze gezegevierd in de finale tegen Maria Valentina Pop, score 6-3 – retired.

“Ik vond het echt leuk hier, het was allemaal eerlijk. Ik zou zo weer komen. De kampeerplaatsen en de organisatie waren heel goed” zei Păun.

Spanje’s runner-up won het toernooi in Roemenië

Bij de mannen won Matei Florin Breazu. Hij versloeg Lucian Ștefan Andrei in de laatste akte met 6-4, 6-0.

“Het was een heel goed georganiseerd toernooi, met moeilijke tegenstanders, maar ik heb mijn doel bereikt. De laatste wedstrijd was zwaar, ik ben blij dat ik die heb kunnen winnen en ik hoop hier terug te komen. De organisatie was uitstekend, de scheidsrechters erg goed. Voor het toernooi wilde ik winnen, net als mijn broer hier een paar jaar geleden”, zei Breazu.

Het dames- en herendubbelspel werd gewonnen door Roemenen: het koppel Naema Labib – Flavia Elena Ogrezeanu won het toernooi. In de laatste akte van de wedstrijd passeerden ze het koppel Alexia Maria Brabete – Maria Valentina Pop met 4-6, 6-4, (10-8). “Een zeer goede organisatie en we hopen elkaar volgend jaar weer te zien. We bedanken de organisatoren voor wat ze ons elke dag van het toernooi hebben gegeven. Ik heb er echt van genoten, ik had een geweldige tijd op deze banen en ik vond het erg leuk om hier te spelen”, kondigden de winnaars unisono aan.

Matei Florin Breazu – Matei Eser Kormaz hebben het koppel Luca Frunză – Iulius Maximus Stoica met 6-3, 6-0 verslagen.

“Er zijn meer dan 100 spelers uit 9 landen, en voor een toernooi in Europa is het een zeer goed kwaliteitsniveau. Zoals elk jaar is de organisatie hier vlekkeloos. Alle spelers op de hoofdloting krijgen een cadeau en de winnaars krijgen een tablet. Ook de 2e en 3e plaats krijgen zeer goede prijzen, wat op dit niveau bij kinderen en junioren moeilijk te vinden is bij andere toernooien. Het belang van sponsoring is cruciaal bij het organiseren van dergelijke toernooien. Het trekt veel kinderen naar het toernooi en helpt het tennis in ons land te ontwikkelen. Voor een toernooi voor 16-jarigen waren de kwalificatietafels vol, vergeleken met andere toernooien waar er niet veel kwalificaties zijn”, zei de hoofdscheidsrechter van de competitie Vlad Domințeanu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *