Gigi Becali is er zeker van dat FCSB in Ghencea zal spelen! Marcel Ciolacu helpt hem: “Hij is de eerste leider van Roemenië die mannelijkheid en kracht heeft”.

Gigi Becali is er zeker van dat FCSB in Ghencea zal spelen! Marcel Ciolacu helpt hem: “Hij is de eerste leider van Roemenië die mannelijkheid en kracht heeft”.

Gigi Becali gelooft dat FCSB de derby tegen Dinamo in het Ghencea stadion zal spelen. Marcel Ciolacu, de premier van Roemenië, heeft hem via tussenpersonen verteld dat hij de Super League runners-up zal helpen spelen in de arena die wordt beschouwd als die van Stele.

FCSB – Dinamo wordt gespeeld op 22 juli om 21:30 uur, maar het stadion waar het gespeeld zal worden is nog niet bepaald.

Minister Angel Tîlvăr heeft de papieren getekend, en FCSB en CSA Steaua zouden het huurcontract getekend moeten hebben.

Gigi Becali is er zeker van dat FCSB in het Ghencea stadion zal spelen! Marcel Ciolacu helpt hem: “Hij is de eerste Roemeense leider die mannelijkheid en kracht heeft”.

Maar er ontstonden problemen omdat CSA-functionarissen een grasmatverzekering van een miljoen euro eisten, die FCSB niet accepteerde.

FCSB stelde een akte voor dat zij de vervanging van de grasmat op zich zouden nemen als er grote schade zou zijn.

“[nrHebjegeprobeerdommetdeRoemeensepremiertepraten?)DathebikDelaatstekeergafiemandmezijntelefoonnummerenzei:’MeneerBecalihijheeftnuzoveelaanzijnhoofd’Hijbeldeenzei:’MeneerhetwordtgeregeldWathijbeloofdebeloofdehij”Ikzei:”Hijheefthetbeloofdendemanhoudtzijnwoordmaarhijmoetwetendatmensendiehetgegevenbevelwillenopvolgenherrieschopperszijn”datwilzeggenmeneerikvolghetbevelmaarzijzijnherrieschoppersEnikzeihemteinformerenhemdezedingentevertellen

Je weet dat ik niet het soort man ben dat iemand vleit, maar ik zei dat er op een dag iemand aan de macht zou komen in Roemenië die zijn poot stijf zou houden, man. Ik had niet gedacht dat Ciolacu zoveel macht zou hebben, om… Hij is de eerste leider van Roemenië die mannelijkheid en kracht heeft. Hij kwam en zei: orde, FCSB speelt in Ghencea! De eerste man in Roemenië na 30 jaar. En dan mag ik hem. Een echte man!”, zei Gigi Becali op ProSport Live.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *