Dinamo, eerste wedstrijd en eerste nederlaag in SUPERLIGA! Ovidiu Burcă denkt al aan de wedstrijd tegen FCSB: “Zij zijn een team met ritme”.

Dinamo, eerste wedstrijd en eerste nederlaag in SUPERLIGA! Ovidiu Burcă denkt al aan de wedstrijd tegen FCSB: “Zij zijn een team met ritme”.

Universitatea Craiova won maandagavond uit tegen Dinamo Boekarest met 2-0 in de eerste ronde van de Superliga.

De ploeg onder leiding van Eugen Neagoe won met doelpunten van Andrei Ivan (54 – penalty) en Jovan Markovic (90+6).

Ahmed Bani miste een penalty voor Dinamo in de tweede helft bij 0-1.

Dinamo, eerste wedstrijd en eerste nederlaag in de Super League! Ovidiu Burcă denkt al aan de wedstrijd tegen FCSB: “Zij zijn een team met ritme”.

Na doelpunt van Jovan Markovic in extra tijdbegonnen de supporters van Universita Craiova te scanderen “Serie B, serie B!”, verwijzend naar het feit dat ze een team hadden verslagen dat net gepromoveerd was uit de tweede divisie. Er waren incidenten op de tunnel die naar de kleedkamers leidde, met Atanas Trică op de voorgrond.

We hebben nu 24 uur om na te denken over de wedstrijd van vandaag, waarna we ons gaan voorbereiden op FCSB. Ik zag ze gisteravond, een team met tempo, misschien wel het meest getalenteerde team in deze competitie, met waardevolle spelers. Ik hoop dat we ons kunnen herstellen, meer intensiteit kunnen tonen, spelers die met meer zullen komen, we zullen zien.
Ovidiu Burcă, coach van Dinamo

We speelden een matige eerste helft, ik had niet verwacht dat we zo matig zouden spelen, maar toch kregen we drie kansen. In de tweede helft hadden de jongens een andere instelling. We praatten in de rust, we kregen kansen, we scoorden de twee doelpunten. Al met al ben ik blij met het resultaat, maar ik ben niet blij met het spel en vooral de eerste helft.
Eugen Neagoe, CSU Craiova coach

Hoe de twee verdelingen eruit zagen

  • DINAMO: A. Golubovic – G. De Moura, Giafer, Bena, Amzăr – N. Roșu, Larrucea, D. Iglesias (C. Costin 72), Ghezali (C. Țîră 83) – A. Bani (Borcea 83), Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 65). Coach: Ovidiu Burcă
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Borța (Căpățână 61), Zajkov, Raul Silva, N. Bancu – Al. Crețu (Mateiu 72), Screciu – A. Ivan (Ișfan 81), Roguljic (Markovic 46), A. Mitriță – A. Trică (M. Danciu 46). Coach: Eugen Neagoe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *