Dinamo fans krijgen belachelijk veel kaartjes voor de derby tegen FCSB in de Arcul de Triumf

Dinamo fans krijgen belachelijk veel kaartjes voor de derby tegen FCSB in de Arcul de Triumf

FCSB – Dinamo wordt gespeeld op zaterdag 22 juli om 21:30 uur en is live te zien op Orange Sport 1, Prima Sport 1 en Digi Sport 1.

“De Derby, in het Arcul de Triumf Stadion! FCSB kondigt aan dat de Derby tegen Dinamo, gepland voor zaterdagavond, aanvang 21:30, gespeeld zal worden in het Arcul de Triumf Stadion in de hoofdstad. We komen binnenkort terug met details over de ticketaankoopprocedure voor deze wedstrijd”, aldus FCSB.

Er zijn dus slechts 7.500 kaarten te koop en Dinamo zal een tribune hebben van slechts 375 mensen, dat wil zeggen vijf procent van de capaciteit van het stadion, volgens het protocol.

Dinamo fans krijgen belachelijk veel kaartjes voor de derby tegen FCSB in de Arcul de Triumf

FCSB – Dinamo had gespeeld kunnen worden in de Ghencea arena, met een capaciteit van meer dan 31.000 zitplaatsen, maar de club onder leiding van Gigi Becali en CSA Steaua officials kwamen niet tot een akkoord.

“We probeerden de wedstrijd uit te stellen, Dinamo wilde dat niet. Burcă zei dat ze hen vertrouwen en dat ze ons nu hebben, dat we in de Europese bekers zitten en dat we gedwongen zullen worden om met het tweede team te spelen. Laat ze dat maar geloven! Ik weet niet hoe ze ons te pakken hebben gekregen. God verhoede (n.r.- als FCSB het tweede team zal gebruiken tegen Dinamo)!”, zei Gigi Becali op Digi Sport.

Gigi Becali zal echter een nieuwe aanvraag indienen om het Steaua stadion te huren, dit keer voor de wedstrijd tussen FCSB en CFR Cluj. “Als de dingen weer normaal worden, ben ik bereid, ik vind het niet erg. Als alles weer normaal is en er komt een man met mannelijkheid, dan zullen we spelen. Wat moet de premier doen? Als ze in staat zijn om te liegen, zeg ik dat ik het ze niet heb gegeven. Ze liegen door hun tanden. Ze vallen onder liegen, en misbruik, en wat je maar wilt. We hebben met ze gecommuniceerd. We hebben ze verteld dat we ze het bekrachtigde ticket voor 750.000 euro geven en dat we jullie voor 250.000 een ander ticket geven. We kunnen je de polis niet geven, we geven je het bekrachtigde ticket voor nog eens 250.000, geld dat tot je beschikking staat. Ik weet niet wat ik nog meer moet geloven, als ze die leugen al verteld hebben. Het zijn waardeloze, waardeloze mensen die leugenaars zijn. Met zulke mensen kun je geen groot land maken”, onthulde Becali ook de reden waarom FCSB niet in Ghencea speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *