Elias Charalambous, aankondiging voor FCSB – Dinamo: “Iemand hier in Roemenië wil niet dat 35.000 mensen de wedstrijd bijwonen”.

Elias Charalambous, aankondiging voor FCSB – Dinamo: “Iemand hier in Roemenië wil niet dat 35.000 mensen de wedstrijd bijwonen”.

FCSB-trainer Elias Charalambous sprak over de derby tegen Dinamo, die zaterdag om 21:30 plaatsvindt in het Arcul de Triumf-stadion, in de 2e ronde van de Superliga.

FCSB – Dinamo had in het Ghencea stadion gespeeld kunnen worden, maar Becali’s team werd tegengehouden omdat het niet voldeed aan de eisen van CSA Steaua, die het stadion mogen gebruiken.

Kaarten voor FCSB – Dinamo waren in recordtijd uitverkocht en rood-witte fans krijgen een klein aantal kaarten.

Elias Charalambous, aankondiging voor FCSB – Dinamo: “Iemand hier in Roemenië wil niet dat 35.000 mensen de wedstrijd bijwonen”

“We hebben opnieuw een derby, een moeilijke wedstrijd. Het zal moeilijk worden, want het resultaat van Dinamo in de eerste wedstrijd laat niet het ware gezicht van het team zien, ik denk dat zij een beter team zijn. Het hangt af van wat we doen. De spelers zijn op een goed moment, de laatste overwinning heeft ons geholpen, maar nu moeten we geconcentreerd zijn voor de derby. Ik ken de geschiedenis van deze derby, maar geen wedstrijd is hetzelfde. Het belangrijkste voor ons is dat we afhankelijk zijn van wat we op het veld doen, we moeten de juiste instelling hebben, we moeten agressief zijn. We weten heel goed hoe Dinamo speelt, we hebben naar ze gekeken, maar we hebben een plan, een strategie en dat is het belangrijkste voor ons, ik weet niet of ze ons kunnen verrassen,” zei Elias Charalambous.

Het is een wedstrijd die we thuis gaan spelen, ook al spelen we op de Arc de Triomphe en het is belangrijk voor de spelers om dat gevoel te hebben, dat ze thuis spelen. Ik denk dat het een goed idee was om hier te spelen. Het is een goed stadion. Ik vind het jammer voor de supporters dat er niet veel kunnen komen, maar ik denk dat iemand hier in Roemenië niet wil dat er 35.000 mensen naar de wedstrijd komen en dat ze blij zijn als de wedstrijd in een kleiner stadion wordt gespeeld. Het lijkt me niet eerlijk. Er zullen veel fans zijn die de derby niet kunnen bijwonen en waarschijnlijk is iemand daar blij mee. Het zou beter zijn geweest voor het Roemeense voetbal als er meer toeschouwers waren geweest. Ik weet dat Dinamo veel wedstrijden in dit stadion heeft gespeeld, maar je kunt niet zeggen of dit een voordeel voor hen zal zijn of niet. Ik weet dat we op hetzelfde veld zullen spelen, we zullen geen excuses zoeken, dat is geen excuus in het voetbal. We zijn alleen geïnteresseerd in het resultaat en de drie punten – Elias Charalambous, FCSB coach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *