De reden waarom Rică Răducanu niet op het strand kan blijven. “Ik weet niet wat ik moet zeggen… of ik beter ben of niet”

De reden waarom Rică Răducanu niet op het strand kan blijven. “Ik weet niet wat ik moet zeggen… of ik beter ben of niet”

Voormalig doelman Rică Răducanu, 77, is aan zee, maar kan niet van de zon genieten vanwege gezondheidsproblemen die hij heeft.

Rică Răducanu, de voormalige legendarische keeper van het Roemeense voetbal, is momenteel aan de Roemeense kust.

Helaas kan de ex-sporter niet optimaal van de zon genieten. Hij bekende aan click.ro dat hij vanwege zijn gezondheidsproblemen de zon moet vermijden. Rică Răducanu lijdt aan veneuze insufficiëntie. Hij legde uit dat het enige wat hij kan doen is met zijn voeten in de zee staan, maar alleen ’s ochtends, tot 11.00 uur, als de zon niet te fel brandt.

De reden waarom Rică Răducanu niet op het strand kan zitten. “Ik vroeg de dokter wanneer ik weer met mijn voeten zou kunnen tennissen, zoals ik vroeger deed, en hij vertelde me dat dit zou gebeuren als ik in het mortuarium zou zijn.”

“Ik ga in deze tijd van het jaar niet in de zon zitten omdat mijn voeten opzwellen, ik heb een slechte bloedsomloop. Het enige wat ik doe is met mijn voeten in het water staan, in de zee, dat is alles, maar tot 11 uur, want dan wordt het echt warm buiten. Ik heb ook twee weken behandelingen gehad hier aan zee, maar ik weet niet wat ik moet zeggen… of ik beter ben of niet.”Rică Răducanu verklaarde aan bovengenoemde bron.


“Nadat ik klaar was, begon mijn vrouw met de behandelingen, omdat ze ook problemen heeft…als ze net als ik aan wedstrijdsport deed, kun je je voorstellen! Ik vroeg de dokter, toen ik voor controle naar hem toe ging, wanneer ik zou herstellen en met mijn been zou kunnen tennissen, zoals ik vroeger deed, en hij vertelde me dat dit zou gebeuren als ik in het mortuarium zou zijn.”, voegde de legendarische oud-keeper eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *