Răzvan Marin analyseert de kansen op kwalificatie voor EURO 2024: “Zes punten met Israël en Kosovo”.

Răzvan Marin analyseert de kansen op kwalificatie voor EURO 2024: “Zes punten met Israël en Kosovo”.

International Răzvan Marin heeft de kansen van de nationale ploeg om zich te kwalificeren voor EURO 2024 geanalyseerd. Hij gelooft dat als de Tricoloreanen hun wedstrijden tegen Israël en Kosovo in september winnen, ze voor 80% op weg zijn naar het EK.

Roemenië speelt op zaterdag 9 september om 21:45 uur tegen Israël in de Nationale Arena en op dinsdag 12 september om 21:45 uur tegen Kosovo, ook in de Nationale Arena.

Ons nationale team staat op de tweede plaats in de voorronde met acht punten.

Răzvan Marin analyseert de kansen op kwalificatie voor EURO 2024

Zwitserland leidt de groep met 10 punten en derde is Israël met zeven punten.

“Ik denk alleen maar aan zes punten in de wedstrijden van september en ik weet zeker dat we met deze zes punten voor 80% gekwalificeerd zijn voor het Europees. Ik hoop dat de supporters ook bij ons zullen zijn in de wedstrijden in september, want elke keer dat we met een vol stadion speelden, lieten we zien dat we een veel beter team worden. Er komen twee zware wedstrijden, maar we moeten ze goed voorbereiden en alleen denken aan zes punten uit deze twee wedstrijden. Ik wil echt dat we ons kwalificeren, want we hebben twee WK-kwalificatiewedstrijden gemist en één voor de Europeanen. Het is moeilijk om vanuit huis naar de finale te kijken, want ik weet hoe hard we werken en hoe graag we erbij willen zijn. Het zal belangrijk zijn voor het hele Roemeense voetbal”, zei Răzvan Marin, speler van Empoli, voor frf.tv.

Răzvan Marin ontbrak door een blessure in de wedstrijden tegen Kosovo en Zwitserland in juni, maar hoopt fit te zijn voor de wedstrijden tegen Israël en Kosovo in september: “Ik voel me goed met mijn been, ik train alleen, maar ik ben al begonnen met hardlopen en langzaam, langzaam herstel ik en ik zal 100% zijn, hoop ik, in september. Over een week begin ik met trainen met het team”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *