Er start een nieuwe ProSport-show: THE ROAD TO PARIS, elke woensdag om 19.00 uur! Atleten worden “bestookt” met vragen door Daniel Nazare

Er start een nieuwe ProSport-show: THE ROAD TO PARIS, elke woensdag om 19.00 uur! Atleten worden “bestookt” met vragen door Daniel Nazare

Een nieuwe ProSport show gaat van start: THE ROAD TO PARIS, elke woensdag om 19.00 uur! Een jaar lang worden atleten, coaches en officials “bestookt” met vragen van Daniel Nazare.

ProSport.ro start een serie programma’s gewijd aan de deelname van Roemenië aan de Olympische Spelen van Parijs 2024 op woensdag 26 juli 2023.

26 juli 2024 is de start van de Olympische Spelen en een jaar eerder beginnen we met het uitzenden van interviews met atleten, coaches en officials van alle sportdisciplines die volgend jaar in Frankrijk deelnemen.

De presentator van The Road to Paris is Daniel Nazare, een journalist met 25 jaar ervaring in de Roemeense sportpers.

Hij begon als journalist in 1997, in zijn eerste jaar aan de universiteit, als redacteur van de krant ZIUA, die toen een sportbijlage van 4 pagina’s had. Daarna verhuisde hij naar Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (speciaal verslaggever en later hoofd van de afdeling Binnenlands voetbal), Adevărul (hoofd van de sectie Sport en later hoofdredacteur van de webafdeling), Cancan (adjunct-hoofdredacteur) en Click.ro (hoofdredacteur).

“Ik denk dat het noodzakelijk is om Roemeense atleten beter te leren kennen, ze te ontdekken en ze een hand te geven. Alleen dan kunnen we ze bekritiseren. Bovendien denk ik dat ze onze steun nodig hebben, ze moeten weten dat wanneer ze aan wedstrijden meedoen, ze dat doen met de steun van miljoenen mensen achter zich.

Deze show is er ook om hen ervan bewust te maken dat ze er niet alleen voor staan, dat wij er voor hen zijn.“, zei Daniel Nazare, de producent van de show.

Het programma wordt elke woensdag om 19.00 uur uitgezonden op de website ProSport.ro en op de Youtube.

Prosport’s partnerschap met COSR zal zorgen voor consistente blootstelling

De Olympische Zomerspelen van 2024 zijn de 33e editie, het grootste multi-sportevenement dat om de vier jaar plaatsvindt. De Olympische Zomerspelen van 2024 staan algemeen bekend als Parijs 2024.

Na de Olympische Spelen van 1900 en 1924 wordt Parijs de tweede stad die drie keer de Olympische Spelen organiseert, na Londen (1908, 1948 en 2012). 2024 markeert de honderdste verjaardag van de Parijse Spelen van 1924 en de zesde Olympische Spelen die door Frankrijk worden georganiseerd (drie in de zomer en drie in de winter).

De samenwerking tussen ProSport en het Roemeens Sport- en Olympisch Comité zal zorgen voor consistente exposure voor Roemeense atleten en hen in contact brengen met sportliefhebbers om de “koorts” van de Parijse Olympische Spelen van 2024.

PROSPORT maakt deel uit van de SpuiQ MEDIA NETWORK groep, de enige persgroep in de top 3 van online persbedrijven in Roemenië met 100% Roemeens kapitaal en omvat de publicaties gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro en raziculacrimi.ro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *