FCSB, door NEOPRIT! Duidelijke overwinning in Galati met Vlad Chiricheș aan de aftrap

FCSB, door NEOPRIT! Duidelijke overwinning in Galati met Vlad Chiricheș aan de aftrap

FCSB heeft Oțelul Galati zaterdagavond met 2-0 verslagen in een wedstrijd uit de derde ronde van de Superliga.

Scoorden Oct. Popescu ’40 en Compagno ’90+1. In de 61e minuut miste Florinel Coman een strafschop. Florinel Coman heeft gescoord in elke wedstrijd van het nieuwe seizoen, maar nu heeft hij zijn naam niet op de lijst van scorers gezet, omdat hij pas in de rust binnenkwam.

  • In de derde ronde speelden FCU Craiova – U. Cluj 3-4, Rapid – FC Botoșani 2-2 en Hermannstadt – UTA Arad 2-1.

FCSB, de NEPPER! Duidelijke overwinning in Galati met Vlad Chiricheș aan de aftrap

“Mijn team was driekwart van de wedstrijd opgewassen tegen het niveau van de tegenstander, een zeer waardevolle tegenstander. Over het algemeen ben ik niet tevreden met een nederlaag, maar ik kan nu niet boos zijn. Dat is voetbal, de kansen in Craiova zijn gewroken.

Ze brachten ons alleen in gevaar met een paar voorzetten, maar dat is voetbal. We moeten vooruit, heel eensgezind zijn, het kampioenschap is erg lang. FCSB moet ons gerespecteerd hebben. Als ze met het tweede team waren gekomen, zoals het gerucht ging, zou het anders zijn geweest,” zei Dorinel Munteanu.

Wat Charalambous zei

“Het was geen gelukkige overwinning. Ik wist dat het niet makkelijk zou worden. We moesten geduld hebben. Dat hadden we ook als we het doelpunt niet maakten. We wilden meer scoren, rustig blijven. De agressie viel weg na het doelpunt, ik kan niet uitleggen waarom.

Tavi Popescu heeft veel kwaliteit, we misten hem in de eerste wedstrijden. Hij trainde perfect met de andere spelers.

We hebben hem nodig, vooral omdat we om de 3 dagen spelen. Hij speelde erg goed. Spelers zijn geen machines, ze moeten rusten, daarom was Coman reserve. We hebben veel kwaliteitsspelers, helaas kunnen er maar 11 aan de wedstrijd beginnen.

Het is het begin van het seizoen, er zijn dingen te verbeteren. Nu is het belangrijk om te winnen, voor het moreel,” zei Charalambous.

Wat was de verdeling van de twee teams

  • Oțelul Galati: R. Stoian – S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev (Panait ’46) – Jardan (Bodișteanu ’56), I. Neagu (Zivulic ’63), D Silva -Al. Pop (Ursu ’63), Fatai (Cârjan ’56), Cisotti. Coach: Dorinel Munteanu
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș (Haruț ’63), Ov. Popescu – Edjouma (Olaru ’46), Șut (Compagno ’64), Djokovic – Cordea (Miculescu ’80), Băluță (Coman ’46), Oct. Popescu. Coach: Elias Charalambous

Foto: Facebook / FCSB

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *