Marcel Ciolacu: “Felicitaties aan de jonge Roemeense atleten voor hun resultaten op het Europees Jeugd Olympisch Festival”.

Marcel Ciolacu: “Felicitaties aan de jonge Roemeense atleten voor hun resultaten op het Europees Jeugd Olympisch Festival”.

Premier Marcel Ciolacu feliciteerde de jonge Roemeense atleten die met 20 medailles terugkwamen van het Europees Jeugd Olympisch Festival in Slovenië.

“Felicitaties aan de jonge Roemeense atleten en coaches voor hun resultaten op het Europees Jeugd Olympisch Festival!

Met 20 medailles, waaronder 9 gouden, heeft Roemenië bevestigd dat het opnieuw een Europese kracht is, die schouder aan schouder staat met Frankrijk, derde in de eindrangschikking,” schreef Marcel Ciolacu zondag op Facebook.

Volgens de premier hebben de jonge Roemeense atleten hun prestaties van de vorige editie overtroffen.

“9 dagen geleden, in Izvorani, wilden we dat onze delegatie hun prestaties van de vorige editie zou overtreffen. En dat deden ze in teamstijl! Hun resultaat is de herbevestiging van hun werk, talent en trots om de wereld te laten zien dat wij een land zijn dat, ondanks de moeilijkheden, nog steeds de geest van grote kampioenen weet te cultiveren”, schreef Marcel Ciolacu.

Roemeense sporters opgewacht met bloemen op het vliegveld

Atleten die Roemenië vertegenwoordigden op het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) werden bij hun terugkeer naar het land op het vliegveld opgewacht door voormalig topsportster Ana Maria Popescu.

Ze gaf bloemen aan onze vertegenwoordigers en feliciteerde hen met de 20 medailles waarmee ze terugkeerden van de wedstrijd in Maribor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *