De nieuwste aandeelhouder van SC Dinamo 1948 SA komt naar de set op woensdag 2 augustus! We bespreken de laatste ontwikkelingen na weer een Super League-nederlaag

De nieuwste aandeelhouder van SC Dinamo 1948 SA komt naar de set op woensdag 2 augustus! We bespreken de laatste ontwikkelingen na weer een Super League-nederlaag

Na een onderbreking van twee weken keert EXCLUSIVE DINAMO terug op ProSport. De gast in deze editie, die plaatsvindt op woensdag 2 augustus om 21.00 uur, is de nieuwe aandeelhouder van “Stefan cel Mare” zelf.

“Dinamo Socios”, de groep rood-witte supporters die de aandelen van Cornel Dinu heeft overgenomen, komt samen met Cătălin Mureșanu op de set om met de supporters te praten over het project in de “Pit”, wat er gaat gebeuren in het aandeelhouderschap van het team, maar ook de positionering in de “koude oorlog” die plaatsvindt op managementniveau van het bedrijf.

We bespreken de situatie bij Dinamo, na een nieuwe nederlaag in de Superleague, met Silviu Ciuhulescu, de woordvoerder van “Dinamo Socios”, een bekende supporter van het team dat wordt gecoacht door Ovidiu Burcă, auteur van delen proza, maar ook een houtbewerker.

Een uur lang zal er gedebatteerd worden over de onderwerpen die de hele week brandden in de wereld van Dinamo, of het nu gaat om het pas gepromoveerde team in de Super League of de meest gedecoreerde sportclub van het land – Club Sportiv Dinamo-, samen met roemaars, atleten, officials en supporters die midden in de gebeurtenissen staan of deel uitmaken van de rood-witte geschiedenis.

De EXCLUSIVE DINAMO show is elke week te zien op woensdag om 21.00 uur op alle kanalen van prosport.ro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *