Gică Hagi heeft niemand vergeven! Hij viel alle RIVALEN in de Super League aan: “Ik heb ze allemaal vernietigd”.

Gică Hagi heeft niemand vergeven! Hij viel alle RIVALEN in de Super League aan: “Ik heb ze allemaal vernietigd”.

Farul heeft dit seizoen twee overwinningen en één nederlaag. Gică Hagi heeft aangekondigd dat zijn team, de kampioenen, dit seizoen hetzelfde doel hebben en heeft hun rivalen aangevallen.

Farul kwalificeerde zich voor de derde voorronde van de Conference League na FC Urartu met 3-2 te hebben verslagen in de tweede leg van de tweede voorronde.

En voor degenen die de waarde van Farul’s tegenstander in twijfel trokken, was Hagi hard.

Gică Hagi vergeeft niemand! Hij viel alle Superliga rivalen aan: “Ik heb ze allemaal vernietigd”.

Hagi sloeg toe en bracht Constantin Budescu over naar Farul.

“Iedereen gunde ons niet eens dat we er zouden komen, maar met alle respect voor iedereen. We willen weer in de play-offs komen. We hebben hetzelfde budget als vorig jaar, je beseft dat vorig jaar de mentaliteit die we hadden, om te proberen in de play-offs te komen, om de beste te bestrijden… die hebben we nu nog steeds. We willen de play-offs halen, als we de mogelijkheid hebben om echt goede wedstrijden te spelen, zullen we zeker zien of we voor meer kunnen vechten.

We zijn vorig jaar kampioen geworden omdat we een fenomenaal, uniek seizoen hadden, we hebben iedereen vernietigd. Of het nu CFR, FCSB of Craiova heette, we hebben ze allemaal vernietigd, in elke wedstrijd waarin we ze pakten. Het is duidelijk, we kunnen niet leven met wat we vorig jaar hebben gedaan.

Nooit favorieten voor de titel! We kunnen onszelf niet als favorieten beschouwen, financieel kunnen we niet concurreren. Voetballend kunnen we ze zeker verslaan als we goed werken. FCSB, Craiova, Rapid hebben nu een niveau, ze contracteren spelers met een bepaald niveau”, vertelde Gică Hagi aan Fanatik.

“Schaam je voor hen!”

Farul, FCSB en Sepsi kwalificeerden zich voor de Conference League, maar CFR Cluj werd uitgeschakeld.

“Ik zag dat er werd gezegd dat het team waar we tegen speelden uit de tweede divisie kwam, de derde divisie. Ze moesten zich schamen! Zij zijn de Armeense kampioenen. Vorig jaar heeft Armenië CFR Cluj verslagen. Roemenië heeft daar vorige keer een pak slaag gekregen. Om zo’n vergelijking te maken, is belachelijk. Een team met getalenteerde spelers die kunnen passen.

Elk land in Europa heeft zich ontwikkeld, alleen wij zijn achteruitgegaan. Het is een waarheid en iemand moet het zeggen. Zijn ze allemaal vooruitgegaan, inclusief de Faeröer? Waarom zijn wij achteruitgegaan? U vindt het antwoord, dat is het probleem. Er is er maar één: geld, budgetten, leiders. Financiering, wetten, anders… we speelden op 1.200 meter hoogte, het is dik.

We hadden een training, maar het team toonde talent en kwam terug. Het maakt uit hoe je eindigt, je kunt slecht beginnen. We lazen de situatie, we reageerden en de spelers blonken uit en we scoorden zes doelpunten. Farul heeft misschien nul ervaring in Europa, maar de jongens werkten heel goed,” zei Gică Hagi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *