Dinamo heeft het eerste punt sinds de ONTDEKKING in de Superleague! Wat coach Ovidiu Burcă zegt

Dinamo heeft het eerste punt sinds de ONTDEKKING in de Superleague! Wat coach Ovidiu Burcă zegt

Dinamo behaalde zijn eerste punt sinds de terugkeer in de Superliga na een 1-1 uitwedstrijd bij Universitatea Cluj.

Na drie nederlagen op rij opende Dinamo de score via Dennis Politic (15) in de vierde ronde. Daniel Popa (51) maakte gelijk voor U Cluj.

U Cluj heeft vijf punten en steeg naar de negende plaats, terwijl Dinamo laatste staat met slechts één punt.

Dinamo pakte hun eerste punt sinds de terugkeer in de Superliga

Gespeelde teams:

U Cluj: Gorcea – R. Dimitrov, Miron, Al. Mitrea, Vătăjelu – Bic (Calcan 83), I. Filip, Nistor – D. Popa, I. Stoica (Hofman 73), Chipciu. Coach: Toni Petrea

Dinamo: Golubovic – C. Costin, Giafer, R. Grigore, de Moura (Amzăr 74) – Larrucea – A. Bani, Iglesias (Gregorio 67), N. Rosu (Bena 83), Politic – C. Țîră (Hakim Abdallah 67). Coach: Ovidiu Burcă

“Het is een zwaarbevochten punt, er waren momenten in de wedstrijd dat we een beetje leden, we hadden ook goede momenten. Misschien hadden we hier weg kunnen gaan met een overwinning. Maar we hadden dit punt op dit moment nodig om het zelfvertrouwen van het team een boost te geven. Ik denk dat het de grotere homogeniteit liet zien die ze hadden. Helaas verloren we de bal heel gemakkelijk. Toch hadden we een paar momenten waarop we meer uit de wedstrijd hadden kunnen halen als we wat lucratiever waren geweest. Ik ben erg blij dat de mensen terug zijn gekomen naar het team, ze steunen ons en we moeten vechten met al onze middelen, om wedstrijden te winnen en hen gelukkig te maken”, zei Ovidiu Burcă, de coach van Dinamo.

Toni Petrea zei op zijn beurt: “De eerste helft speelden we vrij goed. We kregen een grote kans, maar die pakten we niet en toen kregen we een doelpunt tegen. We moeten de goede dingen nemen: het feit dat we terugkwamen, dat we erin geloofden, dat we druk uitoefenden op onze tegenstanders. De spelers moeten begrijpen dat ze nu bij U Cluj zijn en hier iets anders leven, ze leven om te presteren. Ons doel is om op de 7e-9e plaats te eindigen, rekening houdend met het feit dat we vorig seizoen voor degradatie speelden. Hier moeten we een groep vormen, een team dat wedstrijden wint. Over mijn ontslag, ook ik was verbijsterd door wat ik hoorde, dat is wat het management zei, ze waren verbijsterd en ontzet door wat er gerucht ging.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *