Rapid, STOPPED bij Voluntari! Ilfovenii zorgt voor de verrassing in de wedstrijd tegen de Italiaanse ploeg van Cristiano Bergodi

Rapid, STOPPED bij Voluntari! Ilfovenii zorgt voor de verrassing in de wedstrijd tegen de Italiaanse ploeg van Cristiano Bergodi

FC Voluntari versloeg Rapid București maandagavond met 2-1 in de laatste wedstrijd van de vierde fase van de Superleague.

De doelpunten werden gemaakt door Doru Andrei (min. 1), Braun (min.37-goal), en Dugandzic (min. 12). De wedstrijd werd bijgewoond door 3.500 toeschouwers.

Voor Rapid is het de eerste nederlaag van het seizoen, waarin ze slechts één keer hebben gewonnen.

Rapid, STOPPED bij Voluntari! Ilfovenii zorgt voor verrassing in de wedstrijd tegen Cristiano Bergodi’s Italiaanse ploeg

“We speelden een technisch slechte wedstrijd. Het was geen goede wedstrijd. Ik ben de hoofdschuldige in deze situatie. Ik heb het niet over de spelers, want dat vind ik niet eerlijk. Ik heb andere spelers een kans gegeven. In de tweede helft pasten we de situatie een beetje aan, maar Voluntari verdedigde goed, het was moeilijk om het team van de tegenstander te breken. Ik heb al met de jongens gesproken, we moeten sommige dingen verbeteren, maar ik wil er niet over praten voor de pers.

Het is niet eerlijk tegenover de spelers. We gingen niet geconcentreerd de wedstrijd in en we maakten meteen een doelpunt. Het is de taak van de coach om het gezicht van het team te verbeteren. We hebben veel passes verkeerd geplaatst en we hebben ze niet uit elkaar gespeeld. Het is niet makkelijk om met 0-1 te beginnen.

Je kunt niet zeggen dat de keeper in de problemen zit. Hij moet veilig en rustig zijn. Natuurlijk heb ik na de wedstrijd tegen Botosani besloten om iets te veranderen, maar vandaag had ik waarschijnlijk geen inspiratie. Ik weet wat ik moet doen, het is duidelijk dat het geen goede start is.

Nu hebben we een heel belangrijke derby tegen Petrolul. De spelers moeten beseffen dat ze meer moeten geven, maar ik herhaal, ik ben de eerste die schuld heeft.

De supporters hebben geen geduld, maar ik probeer mijn werk te doen met de jongens. We zullen zien hoe de volgende wedstrijd verloopt,” zei Cristiano Bergodi in het flash-interview na de wedstrijd.

Het is normaal dat de supporters ons bellen om te praten, ze komen wedstrijd na wedstrijd achter ons aan, ze zijn bij ons. We hebben ze beloofd dat we er zouden zijn. Ik heb waarschijnlijk een paar goede wedstrijden gehad, ik hoop dat ik ze niet allemaal verlies. Maar als ik verlies, krijg ik het terug. Het is moeilijk, maar als je mentaal niet sterk bent, ga je ten onder.
Horatio Moldovan

Hoe de twee afgietsels eruit zagen

  • FC VRIJWILLIGERS: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș, Aliji (C. Paz 73) – Boboc (Sigurjonsson 73), Crepulja (M. Răduț 80), V. Rață – Merloi (Marcelo Lopes 22), Nemec (D. Florea 73), Doru Andrei. Rață – Merloi (Marcelo Lopes 22), Nemec (D. Florea 73), Doru Andrei. Coach: Ilie Poenaru
  • RAPID BUCURESTI: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais (Onea 46) – Oaidă, Kait (Al. Ioniță 54), Pănoiu (C. Cîrjan 46) – Papeau (Funsho Bamgboye 46), Dugandzic, Costache (Petrila 54). Coach: Cristiano Bergodi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *