Wat Gică HAGI zegt voor de wedstrijd Farul Constanta – Flora Tallin in de Conference League! Waar de wedstrijd te zien

Wat Gică HAGI zegt voor de wedstrijd Farul Constanta – Flora Tallin in de Conference League! Waar de wedstrijd te zien

Gică Hagi blikt vooruit op de wedstrijd tegen Flora Tallin, de tegenstander van donderdag in de eerste leg van de derde kwalificatieronde van de Conference League.

De wedstrijd Farul Constanta – Flora Tallinn begint om 20:30 uur en wordt uitgezonden op Prima Sport 1 en Digi Sport 2.

De tweede leg wordt gespeeld op 17 augustus om 18:00 uur in Tallinn.

Wat Gică Hagi zegt in aanloop naar de wedstrijd Farul Constanta – Flora Tallinn Conference League! Waar de wedstrijd te zien is

Als Farul Flora Tallinn passeert, speelt het in de play-offs met de verliezer tussen Qarabag FK (Azerbeidzjan) en HJK Helsinki (Finland). Het kampioensteam van de Super League speelt de eerste wedstrijd thuis op 24 augustus en de tweede op 31 augustus.

“Nog een uitdaging, een ervaring in Europa, in twee legs, waarin we onszelf moeten overtreffen, ons best moeten doen. Elke speler moet uitblinken, het beste van zichzelf geven, om een kans te hebben om door deze ronde te komen. We ontmoeten een sterk team in elk opzicht, met zeer gedisciplineerde, sterke en lange spelers, met een zeer goede tactische discipline, zowel aanvallend als verdedigend. Ze zijn kampioen en daar moet je alle respect voor hebben. Ik hoop dat mijn spelers ook begrijpen dat we heel goed moeten spelen om door te dringen. Elke wedstrijd is een uitdaging, dit moet in onze gedachten zitten, we moeten altijd gemotiveerd zijn,” zei Hagi.

We hebben gezien dat ze ervaren spelers hebben, maar ook jonge spelers. Het is een zeer gedisciplineerd team op het veld dat veel problemen voor je kan creëren als we niet onszelf zijn. Als we ons voetbal spelen, kunnen we zeker doelpunten maken, want dat is het idee. We denken niet dat het twee wedstrijden worden, we gaan naar binnen om doelpunten te maken en te winnen. Dit is een kampioensteam en we moeten ze respecteren – Gică Hagi, coach van Farul Constanta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *