Sepsi – Aktobe in de Conference LEAGUE! Waar kun je de wedstrijd van vanavond bekijken en wat Liviu Ciobotariu heeft aangekondigd?

Sepsi – Aktobe in de Conference LEAGUE! Waar kun je de wedstrijd van vanavond bekijken en wat Liviu Ciobotariu heeft aangekondigd?

Sepsi-coach Liviu Ciobotariu sprak over de wedstrijd tegen FC Aktobe in de derde ronde van de Conference League. De wedstrijd is donderdag om 20:00 uur.

De wedstrijd Sepsi – Aktobe in de Conference League wordt gespeeld in Sfântu Gheorghe, vanaf 20:00 uur, en is live te zien op Digi Sport 1 en Prima Sport 2.

De returnwedstrijd is op donderdag 17 augustus om 18:00 uur in Kazachstan in het Aktobe Ortalik Stadion in Aktobe.

Sepsi – Aktobe in de Conference League! Waar de wedstrijd te zien is en wat Liviu Ciobotariu heeft aangekondigd

Sepsi zal, als ze zich kwalificeren, in de Conference League play-offs uitkomen tegen de winnaar van FK Bodoe/Glimt (Noorwegen) en FC Piunik Yerevan (Armenië) en zou gastheer zijn van de eerste wedstrijd.

“Het is een nieuwe uitdaging voor alles waar Sepsi OSK voor staat, voor onze supporters, voor de spelers, voor de staf, voor de clubleiding, het is een uitdaging om te proberen, te vechten, om in de play-offs van deze competitie, de Conference League, te komen. Het zal zeker een moeilijke wedstrijd worden, want we ontmoeten een ploeg uit Aktobe die in zeer goede vorm is. Ik heb naar hun resultaten gekeken, ze hebben één wedstrijd verloren, verder hebben ze alleen maar positieve resultaten behaald. Het is een team met goede spelers, vooral in de aanvallende fase, en dan bedoel ik hun twee spitsen, hun flanken, spelers die het verschil kunnen maken. Dus we moeten heel voorzichtig zijn. Het feit dat ze de eerste wedstrijd tegen Torpedo Kutaisi met 4-1 wonnen, moet ons wakker schudden. Daarom zei ik dat het een moeilijke wedstrijd voor ons zou worden, maar we zijn ook in goede vorm, we willen graag presteren. Ik voelde dat de spelers erg gemotiveerd zijn en we hebben ook redenen om gemotiveerd te zijn voor deze wedstrijd, want het is een internationale wedstrijd, we vertegenwoordigen de kleuren van deze club, we vertegenwoordigen ook het land waar we spelen, dus vanuit ons oogpunt zullen we er alles aan doen om een positief resultaat te behalen. Het is duidelijk dat een positief resultaat ons enorm zou helpen voor de tweede wedstrijd. We zullen moeten vechten en goed moeten voetballen om een resultaat te halen waarmee we kunnen denken aan een mogelijke kwalificatie. Ik ben ervan overtuigd dat mijn spelers erg gemotiveerd zijn en dat we er veel beter uit zullen zien dan in onze laatste thuiswedstrijd (1-1 tegen Oțelul Galati)”, zei Liviu Ciobotariu.

Ze zijn niet hetzelfde als Tskka Sofia, en hier verwijs ik naar de investeringen die Tskka deed, de spelers die ze hadden, maar Aktobe is een van de top drie teams in Kazachstan. Het is duidelijk een goed team, dat hebben ze laten zien in de wedstrijd tegen Torpedo Kutaisi. We zijn gemotiveerd, we willen veel, we zijn enthousiast, we willen verder gaan. Vorig jaar stopten we hier in de derde ronde, dit seizoen willen we veel meer. We zijn gemotiveerd en ik weet zeker dat het team er heel goed uit zal zien en ik wil echt een goede wedstrijd spelen, want in de laatste wedstrijd die we thuis speelden, hebben we geleden. Het was niet wat ik en de spelers wilden. Ik heb met ze gepraat en het is duidelijk dat ze ook niet tevreden waren, maar gezien het feit dat het een andere wedstrijd is, een andere inzet, zijn we erg gemotiveerd om een goede wedstrijd te spelen – Liviu Ciobotariu, Sepsi coach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *