TV kanaal dat FCSB – FC Nordsjaelland uitzendt, de wedstrijd in de Conference League!

TV kanaal dat FCSB – FC Nordsjaelland uitzendt, de wedstrijd in de Conference League!

FCSB – Nordsjaelland, uit de derde voorronde van de Conference League, is te zien op Pro TV.

De wedstrijd vindt donderdag om 21:30 uur plaats in het Steaua Stadion. De returnwedstrijd wordt op 17 augustus in Denemarken gespeeld.

Als ze voorbij de Denen komen, speelt FCSB tegen de winnaar van de play-off tussen Sabah (Azerbeidzjan) en Partizan Belgrado (Servië).

FCSB – FC Nordsjaelland wordt gespeeld om 21:30 uur. TV-zender die de grote Conference League-wedstrijd uitzendt

“Voor de wedstrijd zijn de spelers in goede vorm, dat hebben ze laten zien in de laatste paar wedstrijden, vooral de laatste, maar dat is voorbij. We hebben een andere wedstrijd, anders, twee helften, zoals het gebeurt in Europa, de eerste nu en de tweede over een week in Denemarken. We ontmoeten een goed team met kwaliteitsspelers, jong, maar ze hebben wat ervaring, we hebben het team geanalyseerd. Ik herhaal, het is een goed team, maar ik geloof erg in de spelers die wij hebben. De wedstrijden in Europa worden met de dag moeilijker en moeilijker en ons doel is om door te gaan naar de volgende ronde. De tegenstanders worden steeds beter en we zien dat de wedstrijden steeds moeilijker worden, maar alles hangt af van onze instelling. We willen de wedstrijd controleren en we zullen ons best doen om een goed resultaat te behalen, maar nogmaals, het is maar één wedstrijd. Wat er ook gebeurt in deze wedstrijd, het zal niet beslissen wie er doorgaat naar de volgende ronde, want de beslissende wedstrijd is volgende week in Denemarken,” zei Elias Charalambous voor FCSB – Nordsjaelland.

“We hebben Nordsjaelland geanalyseerd”

“Ze zijn zeker een goed team, maar wij hebben ook goede spelers. Naar mijn mening is het een zeer goede mix van ervaren spelers met jonge spelers. Ik geloof in mijn team, ik geloof veel in mijn spelers en ik denk zeker dat we door kunnen naar de volgende ronde, en dat is ons doel. We zijn goed begonnen aan het kampioenschap en daarom denk ik dat we een leuke wedstrijd zullen spelen, vooral omdat zij ook hebben laten zien dat ze makkelijk scoren. Maar ze krijgen elke wedstrijd doelpunten, we hebben het team geanalyseerd, we doen altijd ons huiswerk. We zijn het seizoen heel goed begonnen, ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet perfect was. Maar ik wil niet dat we te enthousiast worden, het is nog maar het begin, we moeten nederig zijn, ons hoofd koel houden want het is nog maar het begin van het kampioenschap. We moeten blijven werken, ons spel blijven verbeteren, er zijn veel dingen om elke dag te verbeteren. Maar waar ik het meest blij mee ben, is dat ik de spelers zie vechten in elke training, wat mijn werk moeilijker maakt bij het kiezen van de startformule. We hebben voetballers die in het buitenland hebben gespeeld, spelers van het nationale team, met veel wedstrijden op hun naam, en ik denk dat ze heel, heel volwassen zijn en klaar voor dit soort wedstrijden,” voegde Charalambous eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *