Welke plannen Marian Drăgulescu heeft met zijn huidige vriendin. “Het is tot nu toe geen prioriteit geweest”

Welke plannen Marian Drăgulescu heeft met zijn huidige vriendin. “Het is tot nu toe geen prioriteit geweest”

Artistiek turnkampioen Marian Drăgulescu, 42, heeft opgebiecht welke plannen hij heeft voor zijn romantische relatie met zijn vriendin Simona.

Marian Drăgulescu is een van de meest succesvolle atleten van Roemenië. Tijdens zijn carrière in prestatiegymnastiek heeft hij 31 medailles gewonnen op Europese en Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen. Voor zijn prestaties wordt Marian Drrăgulescu beloond door de Roemeense staat.

Op persoonlijk vlak was Marian Drăgulescu getrouwd met Larisa, met wie hij twee kinderen heeft, Beaterice en Richard. De atleet scheidde van zijn eerste vrouw in 2008. Later hertrouwde hij met Corina, maar ook zijn tweede huwelijk eindigde in 2019. Momenteel heeft Marian Drăgulescu vrede gevonden met een jonge vrouw genaamd Simona.

De voormalige wedstrijdsporter deed op tv-zender Antena Stars uitspraken over zijn huidige romantische relatie en zijn plannen met Simona.

Welke plannen Marian Drăgulescu heeft met zijn huidige vriendin. “Bij ons verandert een act ons niet als persoon”

Marian Drăgulescu zei dat hij met zijn huidige partner Simona heeft gesproken over trouwen, maar ook over de mogelijkheid om kinderen te krijgen. Zowel de sportman als zijn vriendin willen graag een kind.

“Natuurlijk willen we dat. We vinden kinderen leuk. Ze komen wel, maar alles op zijn tijd.”zei Marian Drăgulescu volgens spynews.ro.

“We praten ook over de bruiloft en de kinderen. Dat is nog niet het geval. We hebben dit project waar we al een tijdje aan werken om vandaag klaar te zijn. Vanaf nu hebben we natuurlijk tijd voor meer. (…) Voor ons verandert een wet ons niet als mensen. Natuurlijk willen we legaal worden, we willen kinderen, maar het is tot nu toe geen prioriteit geweest.”voegde de kampioen artistieke gymnastiek eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *