Nicolae Dică en FCU Craiova, PRESTATIE in Super League! Oltenii gaf drie doelpunten in de eerste 21 minuten

Nicolae Dică en FCU Craiova, PRESTATIE in Super League! Oltenii gaf drie doelpunten in de eerste 21 minuten

FCU Craiova heeft FC Voluntari, de revelatie van dit seizoen, vrijdagavond op eigen terrein met 3-1 verslagen in de openingswedstrijd van de vijfde fase van de Superliga.

Alle doelpunten van de gastheren kwamen in de eerste helft, tot de 21e minuut, en werden gescoord door Aurelian Chițu, Sekou Sidibe en Benjamin Van Durmen. Runar Sigurjonsson scoorde voor de Ivorianen in de 78e minuut.

FC U Craiova bereikt zes punten in het klassement – twee wedstrijden gelijk met winst – en is voorlopig opgeklommen naar de achtste plaats in de Superliga. Aan de andere kant blijft FC Voluntari op negen punten staan en riskeert het zijn tweede positie te verliezen.

Nicolae Dică en FCU Craiova, PRESTATIE in Superliga! De Oltenii gaven drie doelpunten weg in de eerste 21 minuten

“We speelden een goede aanvallende wedstrijd. Verdedigend wilde ik dat we dat doelpunt niet zouden maken. We hebben goed druk gezet, we waren agressief. Ik feliciteer de jongens met de redenering die ze hadden en we moeten ons er nog steeds van bewust zijn dat we zware wedstrijden voor de boeg hebben.

We zijn blij dat we onze tweede wedstrijd op rij hebben gewonnen, maar we hebben niets bereikt. We moeten kalm blijven. Ik heb vertrouwen in de jongens dat we samen dingen kunnen bereiken, presteren. In voetbal is er geen rust.

Ik wil altijd meer, ik neem nooit genoegen met minder. Met veel werk, veel discipline kunnen we dat bereiken. De spelers hebben onze boodschap begrepen en we moeten dezelfde instelling blijven houden,” zei Nicolae Dică in het flash-interview na de wedstrijd.

Het team van Ilfova, gecoacht door Ilie Poenaru – Marin Dună, is de revelatie van dit begin van het seizoen in Superliga, met negen punten in de eerste vier rondes.

Hoe zagen de twee verdelingen eruit

  • FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Padula (Mascarenhas 73) – Asamoah, Dr. Albu – Sidibe (Baeten 64; Bahassa 81), Bauza (Achim 80), Van Durmen – A. Chițu. Coach: Nicolae Dică
  • FC VOLUNTARI: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș – R. Boboc (D. Florea 78), V. Eend (Dumiter 69), Crepulja, D. Andrei (Voican 69), Aliji – M. Răduț (Sigurjonsson 69), Nemec (R. Popescu 84). Coach: Ilie Poenaru

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *