Denis Alibec verliet FARUL voor het geld van sjeiks! Hoeveel zal hij verdienen in Qatar

Denis Alibec verliet FARUL voor het geld van sjeiks! Hoeveel zal hij verdienen in Qatar

Farul Constanta heeft de transfer aangekondigd van Denis Alibec naar Muaither SC in Qatar.

Alibec zal 800.000 dollar verdienen voor acht maanden van zijn contract.

“Spits Denis Alibec is niet langer een speler voor ons team. De 32-jarige Denis blijft in Qatar spelen voor Muaither SC, winnaars van de Super Cup 2003. Denis Alibec, die afgelopen zomer naar Farul overstapte, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het kampioenschap van onze club. Dank je, Denis, voor al je prestaties in het Farul shirt en veel geluk voor de toekomst” zegt de website van het Farul team.

Denis Alibec verliet Farul voor sjeiks geld! Hoeveel zal hij verdienen in Qatar

Denis Alibec scoorde vorig seizoen 14 goals voor Farul en heeft dit seizoen drie keer gescoord.

De Roemeen is de zevende transfer van Muaither SC deze zomer, na Ramon Arias, Ayman Al-Hassouni, Guy Mbenza, Mamadou Traore, Nassim Benaissa en Fouad Hanouq.

Alibec heeft ook gespeeld voor Inter Milan, KV Mechelen, FC Viitorul, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Kayserispor en Atromitos.

Wat Hagi zei over het vertrek van Alibec

“We hebben een overeenkomst met Alibec. In Roemenië speelt hij alleen voor ons. Als hij in de zomer een aanbieding uit het buitenland krijgt, moet hij gezond zijn. Ja, als hij een aanbieding uit het buitenland krijgt. Maar in Roemenië speelt hij alleen voor ons… In zijn geval was het gewoon een kwestie van zeggen dat hij terug wil komen en de beste wil zijn. Ik zei tegen hem: als jij het wilt, wil ik het ook. Zeer, zeer getalenteerde spelers zijn ook wispelturig. Je moet ze begrijpen. Hij is speciaal, hij kan niemand anders zijn. Ik leg hem uit dat als hij op het veld staat, hij alleen verbonden moet zijn met wat hij op het veld doet. Denis is bij ons tot de zomer, dan mag hij nog 4 jaar, hij zal beslissen wat er daarna komt. Als hij dan met pensioen gaat, laat hem dan terugkomen naar onze club. Laat hem een leider zijn! Hij is gebouwd en gemaakt door Lighthouse. Net als ik, we zijn allebei Faroërs! Het is een prachtige stad, ik denk dat hij van de zomer houdt, ik zie niet in waarom hij niet terug zou komen”, verklaarde Gică Hagi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *