Farul heeft zich gekwalificeerd voor de Conference League play-offs! “Het is onze droom om de groepen te bereiken”

Farul heeft zich gekwalificeerd voor de Conference League play-offs! “Het is onze droom om de groepen te bereiken”

Farul Constanta heeft de return van de derde ronde van de voorrondes van de Conference League met 2-0 gewonnen van Flora Tallinn. In de eerste wedstrijd wonnen de kampioenen van de Super League met 3-0.

In de play-offs van de Conference League neemt Farul het op tegen de ploeg die is uitgeschakeld in de Europa League tussen Qarabag en HJK Helsinki. In de eerste wedstrijd was de stand 2-1 voor Qarabag.

Farul speelt de eerste wedstrijd thuis op 24 augustus en de tweede wedstrijd staat gepland voor 31 augustus.

Farul heeft zich geplaatst voor de Conference League play-offs! “Het is onze droom om de groepen te bereiken”

Rivaldinho (4) en Constantin Budescu (18) scoorden.

“Het is onze droom om de groepsfase te bereiken. We hebben geen Europese ervaring, dat is ons minpunt. Maar we zijn een heel goede groep en we willen de groepen van de Conference League bereiken. Voor mij was Flora Tallinn een heel moeilijke tegenstander. Laten we niet vergeten dat we in de tournee in de laatste minuten wonnen. Onze tegenstanders speelden goed voetbal en creëerden veel kansen. Maar wij zijn ook goed. We waren concreter,” zei Gică Hagi.

Hij vervolgde: “Het moeilijkste voor mij was om het team te motiveren, om verbonden te zijn met de wedstrijd, om te begrijpen dat we vanaf 0-0 beginnen en proberen te winnen. Natuurlijk verdiende Flora om minstens één doelpunt te scoren, maar we hadden een erg goede keeper in beide wedstrijden. Hij maakt deel uit van ons team en we zijn blij dat hij in die twee wedstrijden geen doelpunt tegen kreeg. Dat is geweldig voor ons, want in eerdere wedstrijden hadden we veel doelpunten tegen gekregen. Scoren was geen probleem, want we hadden al eerder gescoord, maar het was vooral belangrijk om geen doelpunten tegen te krijgen.”

De gespeelde teams:

Flora Tallinn: 33. Grunvald – 26. Huzaar, 2. Kuusk, 43. Seppik, 25. Kallaste – 14. Vassiljev (c), 10. Miller – 74. Kuraksin, 9. Alliku, 8. Ojamaa – 20. Zenjov. Zenjov. Coach: Jurgen Henn

Farul: 12. Aioani – 22. Sîrbu, 17. Larie (c), 3. Popescu, 25. Kiki – 6. Băluță, 16. Nedelcu, 18. Artean – 26. Artean. Băluță, 16. Nedelcu, 18. Artean – 26. Mazilu. Mazilu, 9. Rivaldinho, 10. Budescu. Coach: Gheorghe Hagi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *