FCSB, uitgeschakeld! Sepsi en Farul gaan door in de Conference League

FCSB, uitgeschakeld! Sepsi en Farul gaan door in de Conference League

Sepsi Sfântu Gheorghe heeft zich donderdag geplaatst voor de play-offs van de Conference League door het Kazachstaanse Aktobe met 1-0 te verslaan in de tweede leg van de derde voorronde.

In het eerste been was de stand 1-1, Sepsi kwalificeert zich voor het eerst in de play-offs van een Europese competitie.

FCSB heeft donderdagavond in de tweede leg van de derde kwalificatieronde van de Conference League met 0-2 verloren uit tegen het Deense Nordsjaelland. In de eerste wedstrijd was het 0-0.

FCSB uitgeschakeld! Sepsi en Farul gaan verder in de Conference League

Vlad Chiricheș krijgt tweede gele kaart en standaard de rode kaart na een overtreding op Diomande in de 61e minuut.

De wedstrijd tussen Nordsjaelland en FCSB werd gespeeld in het Right to Dream Park in Farum, een arena met 10.300 zitplaatsen en een kunstmatig speeloppervlak.

Hoe zagen de verdelingen eruit bij de wedstrijd van FCSB?

  • NORDSJAELLAND: A. Hansen – Villadsen, K.Hansen (Srertdemir 86), Hey, Frese – Svensson, Tverskov (Marxen 89), Diomande – Nuamah (Nygren 46), Ingvartsen (M. Hansen 86), Antman (Osman 71). COACH: Johannes Hoff Thorup
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic (Haruț 87), Șut (Lixandru 87), Ov. Popescu (Miculescu 46) – Olaru – Oct. Popescu (Compagno 46), Fl. Coman (Cordea 79). COACH: Elias Charalambous

HJK Helsinki verloor de dubbel tegen Qarabag (Azerbeidzjan) in de derde kwalificatieronde van de Europa League en speelt nu in de Conference League play-off tegen Farul Constanta.

Farul Constanta kwalificeerde zich woensdag voor de Conference League play-off door de tweede leg van hun derde kwalificatieronde tegen Flora Tallinn met 2-0 te winnen. De ploeg van Gheorghe Hagi won met 3-0 in de eerste leg.

  • De play-off wedstrijden vinden plaats op 24 en 31 augustus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *