Nog een coach ONTSLAAN in de Super League! Nicolae Dică hield het slechts 5 seizoenen vol bij FC U Craiova 1948

Nog een coach ONTSLAAN in de Super League! Nicolae Dică hield het slechts 5 seizoenen vol bij FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, eigenaar van FC U Craiova 1948, blijft zich gedragen in de stijl van Gigi Becali bij FCSB en heeft besloten Nicolae Dică te ontslaan.

De officiële pagina van de club uit Bania postte op social media om de Olteni-supporters op de hoogte te stellen van het vertrek van de coach.

“Onze club en coaches Nicolae Dică en George Cotigă hebben hun samenwerkingscontract met wederzijds goedvinden beëindigd.

Nog een coach ontslagen in de Super League! Nicolae Dică hield het slechts 5 seizoenen vol bij FC U Craiova 1948

Bedankt voor je inzet en veel geluk voor de toekomst!”, staat er op de Facebookpagina van Olteni.

Nicolae Dică werd op 17 juli aangesteld als coach en hield het slechts 5 rondes vol.. De 43-jarige Nicolae Dică coachte ook FCSB, FC Argeș en CS Mioveni.

Dică’s periode bij FC U Craiova komt tot een einde nadat de blauw-witten vrijdagavond met 4-3 werden verslagen door Petrolul Ploiesti in het Ilie Oană Stadion.

Petrolul boekte hun derde overwinning op rij, een spectaculaire overwinning, met doelpunten van Christian Irobiso (4, 60), Jair (12) en Alexandru Musi (75).

Voor FC U Craiova, dat voor de tweede keer dit seizoen met 3-4 verloor (na de thuisnederlaag tegen U Cluj), scoorden Benjamin van Durmen (35), Aurelian Chițu (80) en Juan Bauza (85 – penalty) na een overtreding van Gheorghe Grozav op Alexandru Blidar.

Bij Petrolul werd een doelpunt afgekeurd door de VAR voor een overtreding (Takayuki Seto, 63 min) en een lat, door Alexandru Musi (66).

FC U Craiova leed hun vierde nederlaag in het kampioenschap.

  • Scheidsrechter Istvan Kovacs heeft de leiding over de wedstrijd Rapid – Farul, die zondag om 18.15 uur plaatsvindt in de 6e ronde van de Superliga.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *