CFR Cluj heeft de score omgedraaid in de derby tegen U Cluj! “Ik denk dat ik zal eindigen met dementie of Alzheimer. Toen ze de 2-1 scoorden, wist ik dat we zouden verliezen”.

CFR Cluj heeft de score omgedraaid in de derby tegen U Cluj! “Ik denk dat ik zal eindigen met dementie of Alzheimer. Toen ze de 2-1 scoorden, wist ik dat we zouden verliezen”.

Universitatea Cluj – CFR Cluj was de laatste wedstrijd van de zesde ronde van de Superliga. De ploeg uit Gruia won met 4-3 na een 2-0 achterstand.

Ianis Stoica (10, 39), Dan Nistor (78 – penalty), Philip Otele (45+3), Durel Avounou (56), Arlind Ajeti (69), Jefte Betancor (82) scoorden.

Middenvelder Alex Chipciu zei dat toen de stand 2-1 was voor Universitatea Cluj hij wist dat zijn ploeg zou verliezen van CFR.

CFR Cluj draaide de score om in de derby tegen U Cluj! “Ik denk dat ik zal eindigen met dementie of Alzheimer. Toen ze de 2-1 scoorden, wist ik dat we zouden verliezen”.

Ze speelden tegen de teams:

U CLUJ: P. Iliev – D. Oancea (R. Dimitrov 79), Pițian, G. Miron (I. Filip 64), B. Mitrea, Vătăjelu (Tescan 79) – Nistor, Bic (Popadiuc 88), Chipciu – I. Stoica, D. Popa. COACH: Anton Petrea

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic – E. Krasniqi, Avounou (Konoplyanka 86), Tachtsidis (R. Filip 90), Muhar, Camora – Bîrligea (Jefte Betancor 86), Otele (Morgan 85). COACH: Andrea Mandorlini

“Voor ons was het geen leuke wedstrijd. Ik ben nu vurig, maar ik denk dat ik binnenkort dementie of Alzheimer krijg. Ik moet iets 100% doen, ik zal met mijn vrouw praten. Op deze manier is het moeilijk om nog te voetballen. Ik word gek, ik word gek, 100% ik word gek, het is heel moeilijk om zo te voetballen. Ik moet een oplossing vinden. Ik nam het meteen persoonlijk op. Toen ze de 2-1 scoorden, wist ik dat we zouden verliezen. Als we in de rust met 2-0 voor hadden gestaan, hadden we 100% gewonnen. Iedereen werd gek, ze kwamen op ons af.

Dat is wat ik voelde en dat is wat er gebeurde. Misschien is het ook normaal met hoeveel geld ze erin hebben gestoken, maar we zijn ook zwaar onder de maat, om zoveel goals te krijgen, onwerkelijk. We hebben de beste aanval en de slechtste verdediging. Als je geen verdediging hebt, ben je kansloos, we vechten tegen degradatie, dat is duidelijk. Dat is waar het allemaal vandaan komt, als je naar City kijkt, zij hebben de beste verdediging ter wereld. Het was een gekke wedstrijd. Wij maakten doelpunten. Zij scoorden wanneer ze wilden. Het was net Craiova, maar het resultaat was andersom. Ik maak geen grappen of grollen, maar ik word zo gek, als ik nog een paar rondes zo voetbal, loop ik het risico dat er iets mis gaat met mijn gezondheid. Het idee is om beter te worden in de verdediging, in posities, in contact. We hebben drie doelpunten tegen gekregen met vijf tegengoals, dat is veel. Het is allemaal ongelooflijk. We moeten meer doen,” zei Alex Chipciu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *