Cristi Neamțu zou 43 jaar zijn geworden. De doelman van Craiova overleed plotseling na een blessure. Welke boodschap stuurde de moeder van de oud-voetballer

Cristi Neamțu zou 43 jaar zijn geworden. De doelman van Craiova overleed plotseling na een blessure. Welke boodschap stuurde de moeder van de oud-voetballer

Voormalig Craiova doelman Cristi Namtu zou dinsdag 43 jaar zijn geworden. Helaas eindigde zijn leven in februari 2002 na een blessure.

“Vandaag zou je jarig zijn geweest, mijn jongen, Cristi Neamțu, je zou 43 zijn geworden! Moge God je in vrede laten rusten, je blijft voor altijd in mijn hart, ziel en gedachten!”, is het bericht van Cristi’s moeder.

De rouwende moeder stuurde ook ontroerende teksten over de dood van haar zoon.

“En het lot van Bania, is naar Cyprus gegaan. Daar, in de Oostzee, gingen ze, trainden ze. En niemand in de wereld kon denken, dat NEAMTU uit Craiova, spelen, hij zou sterven. MAMA!”.

Cristi Namtu overleden in Nicosia ziekenhuis

Cristian Neamțu was een doelman van het Universitatea Craiova team. Hij stierf in 2002 aan een onbedoelde slag op de kaak van zijn teamgenoot Marius Șuleap, die had geprobeerd de bal te trappen maar per ongeluk Cristian Neamțu raakte. De doelman verloor het bewustzijn en werd met spoed naar het ziekenhuis in Larnaca gebracht (Universitatea Craiova was toen op een trainingstoernooi in Cyprus) waar zijn toestand kritiek werd en hij in coma raakte. Hij werd met spoed naar een ander ziekenhuis in Nicosia gebracht, waar hij na een week in coma overleed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *