Wat Benel Nicoliță uiteindelijk deed voor geld nadat hij schulden had bij woekeraars en door zijn vrouw was verlaten

Wat Benel Nicoliță uiteindelijk deed voor geld nadat hij schulden had bij woekeraars en door zijn vrouw was verlaten

Bănel Nicoliță, nu 38, blijft een van de beroemdste spelers in de geschiedenis van FCSB. Nadat hij in de schulden was geraakt bij woekeraars en zelfs het land moest verlaten, lijkt de voormalige voetballer weer op eigen benen te staan en probeert hij nu weer succesvol te zijn.

Deze keer in zaken, nadat hij heeft laten zien wat hij op het veld kan.

Bănel Nicoliță, “baas” van “Mario Jardel Company SRL”.

Verlaten door zijn vrouw, maar niet door zijn voetbaltalent, doet Bănel Nicoliță vandaag de dag wat hij het beste kan – voetballen. Of, dichter bij de waarheid, hij leert anderen hoe ze tegen een bal moeten trappen.

Nicoliță ging in zaken kort nadat hij had toegegeven dat hij al het geld dat hij in zijn carrière had verdiend, had verloren door een aantal onverstandige beslissingen die hij in het verleden had genomen. Toch besloot Bănel, net als toen hij het rechterrijtje van de grasmat “omploegde”, opnieuw te beginnen, ervan overtuigd dat hij nog steeds veel te bieden had.

En de nieuwe uitdaging heet Mario Jardel Company SRL, een bedrijf dat hij heeft opgericht en waarvan de naam in feite de bijnaam van de voormalige voetballer is.

Mario Jardel Company SRL is geopend op 24 juli 2023, schrijft replicaonline.ro, en is gevestigd in een flatgebouw op de 5e verdieping, ergens in de Doamna Ghica Street, in Sector 2 van de hoofdstad.

De nieuwe handelsonderneming die is opgericht door “Jardel” Nicoliță heeft een aandelenkapitaal van 200 lei en heeft als belangrijkste werkterrein “Detailhandel via bestelbussen of internet”. De online sector is de toekomst, meent Bănel, die ervan overtuigd is dat hij met zijn nieuwe bedrijf hoge ogen zal gooien.

Bănel Nicoliță heeft het grootste deel van het geld dat hij als profspeler verdiende, geïnvesteerd in het voetbalteam CS Făurei in de 3e divisie. Jardel” verloor bijna 300.000 euro in dit project, waaruit hij zich vorig jaar terugtrok.

Maar omdat hij niet van voetbal af kan blijven, heeft Nicoliță een school geopend waar hij kinderen de geheimen van het trappen van een bal leert. En een atleet met zijn CV heeft de kleintjes echt iets te vertellen. Tijdens zijn carrière heeft Bănel Nicoliță gespeeld voor Poli Timișoara, Steaua, Saint Etienne, Nantes en Aris Limalssol, om maar een paar clubs te noemen waarvoor hij heeft gespeeld.

Plus 55 caps voor het Roemeense nationale team.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *