Wat er de dag na de bruiloft met Sandra Izbașa gebeurde. “Ik had de vreugde van het vooruitgaan in rang”

Wat er de dag na de bruiloft met Sandra Izbașa gebeurde. “Ik had de vreugde van het vooruitgaan in rang”

Artistiek gymnastiekkampioene Sandra Izbașa, 33, kreeg een verrassing de dag na haar bruiloft met Răzvan Bănică. Ze werd in rang bevorderd.

Sandra Izbașa is een Roemeense turnster van wereldklasse die sinds 2006 heeft deelgenomen aan grote Europese, wereld- en olympische wedstrijden en daar medailles heeft gewonnen. Op de Olympische Zomerspelen van 2008 en op de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen won Sandra Izbașa de gouden medaille.

Wat betreft haar persoonlijke leven, Sandra Izbașa leeft een liefdesverhaal met acteur Răzvan Bănică. De twee verloofden zich in december 2020. Op 30 juli 2021 trouwden Sandra Izbașa en Răzvan Bănică, kleinzoon van Ștefan Bănică Junior. Op 30 juli 2023 zijn Sanda Izbașa en Răzvan Bănică religieus getrouwd.

De dag na het huwelijk werd Sandra Izbașa in rang bevorderd – van kapitein tot majoor. De voormalige sportvrouw is een officier in de Steaua Army Sports Club.

Wat gebeurde er met Sandra Izbașa de dag na haar bruiloft. “Ik begon de bruiloft met de rang van kapitein en eindigde met de rang van majoor”

“Zoals jullie weten, werk ik sinds 2010 als officier bij de Steaua Army Sports Club en dit jaar had ik het genoegen om de dag na de bruiloft in rang vooruit te gaan. Met andere woorden, ik begon de bruiloft met de rang van kapitein en eindigde met de rang van majoor.”onthulde Sandra Izbșa aan okmagazine.ro.

De voormalige prestatie turnster sprak ook over haar voormalige coaches van het team, Octavian Bellu en Mariana Bitang, evenals voormalige collega’s die op haar bruiloft waren.

“Ik was blij om veel van mijn voormalige coaches bij me te hebben, die me hebben getraind en me hebben begeleid in de richting van high performance sport. De aanwezigheid van mijn collega’s raakte me, omdat ik de meesten van hen al van jongs af aan ken. Het is een speciaal gevoel dat we, na zoveel ervaringen in de sport, vandaag ook samen kunnen genieten van persoonlijke gebeurtenissen.”zei ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *