Răzvan Burleanu, antwoord aan Gigi Becali na de weddenschap van de FCSB-eigenaar: “Verander niet van gedachten! Het incident valt onder de jurisdictie van de UEFA”.

Răzvan Burleanu, antwoord aan Gigi Becali na de weddenschap van de FCSB-eigenaar: “Verander niet van gedachten! Het incident valt onder de jurisdictie van de UEFA”.

Răzvan Burleanu, mededeling voor Gigi Becali. De voorzitter van de FRF heeft de eigenaar van FCSB verteld dat hij onderzocht zal worden door de UEFA voor het wedden op de Conference League-wedstrijd van zijn team tegen Nordsjaelland.

Becali wedde €20.000 op de kwalificatiewedstrijd van FCSB tegen Nordsjaelland.

FCSB verloor de wedstrijd tegen Nordsjaelland met 0-2 in de tweede leg van de derde voorronde van de Conference League.

Răzvan Burleanu, antwoord aan Gigi Becali nadat de eigenaar van FCSB zei dat hij had gewed: “Laat hem niet van gedachten veranderen! Het incident valt onder de jurisdictie van de UEFA”.

“Je herinnert je dat we de heer Becali een paar maanden geleden zelfs hebben uitgenodigd om dit soort uitspraken te doen, ik ben blij dat hij ze nu doet, maar wat we willen is dat hij ze verder kan onderbouwen. Dat wil zeggen dat hij binnen 24 uur niet van gedachten mag veranderen, want we herinneren ons wat er is gebeurd met betrekking tot hun deelname aan Europese competities, met betrekking tot de weddenschapskwestie, waar ze in minder dan 24 uur van gedachten veranderden over weddenschappen.

Wat betreft dit onderwerp (n.r. de weddenschapszaak waarbij Gigi Becali betrokken was), ik denk dat we hierover ook een openbare mededeling hebben gehad. Op het moment dat we de dialoog aangingen met de vertegenwoordigers van de UEFA, waren onze collega’s bij de UEFA al op de hoogte van deze kwestie. Op dit moment weet je dat we een integriteitsinspecteur hebben, dus waarschijnlijk krijgen we in de komende periode meer informatie van de UEFA. Aangezien het een wedstrijd is die door de UEFA werd georganiseerd, valt een dergelijk incident onder de jurisdictie van het Nyon forum,” zei Răzvan Burleanu.

Ik sprak iemand en hij vertelde me dat het kans 7 is, als het kwalificatie is, krijg je 7 keer meer. Ik zei hem mij 50.000 van hem te geven. Hij zei, “Zo en zo, ik kan geen 50.000 zetten, ik krijg het niet, ik kan maximaal 20.000 zetten, goed dat hij het niet kreeg. En hij zette 20.000 in en ik was het kwijt – Gigi Becali, FCSB-eigenaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *