Rică Răducanu, DEPRESSED door de Neptun-deal: “Het ging als de hel om mij te krijgen, niets werkte!”

Rică Răducanu, DEPRESSED door de Neptun-deal: “Het ging als de hel om mij te krijgen, niets werkte!”

Rică Răducanu – de beroemde voormalige keeper van het Roemeense nationale voetbalelftal – is nu een zakenman en ervaart een teleurstelling die hij niet eens probeert te verbergen.

Rică Răducanu heeft, zoals ze zeggen, een bedrijf opgezet in het Neptun resort en een terras geopend. Alleen dit zomerseizoen heeft zijn plannen een beetje in de war gestuurd.

Het terras opende op 1 juni, alleen de winst bleef achter bij de verwachtingen.

Het werkte zoals alles in Roemenië. Niets werkte. Nu zit ik te kijken, de zee is rustig, er zijn nog ongeveer 20 mensen over en morgen vertrekken ze allemaal. We hebben geen hoge prijzen, sap en bier zijn 10 lei op ons terras..” Rică Răducanu vertelde replicaonline.ro.

Rică Răducanu, over de toekomstige Roemeense kampioen: “Rapid heeft dit seizoen geen team”

Rică Răducanu zei volgens de bron ook dat Rapid – zijn favoriete team – dit jaar geen kans maakt op het kampioenschap:

Rapid heeft dit seizoen geen team, het zijn de 40-jarigen, die kunnen niet presteren. Wij niet. Dat is voetbal, niet alleen wij.

Wat betreft de kansen van de andere teams die hun aanspraken op het kampioenschap hebben aangekondigd, gaf de voormalige grote voetballer aan dat FCSB de titel niet mag verliezen.

Ik heb altijd gezegd, met het geld dat Gigi erin heeft gestoken en de ploeg die FCSB heeft, is er geen kans dat ze het kampioenschap verliezen. CFR speelde zuinig toen Dan er nog was. Farul heeft veel jonkies en ze willen zich laten gelden, iedereen wil winnen, ze stellen eisen.”concludeerde Rică Răducanu.


Lees ook:

Een Dacisch fort in Roemenië is VERBODEN voor toeristen: ‘Een van de gevaarlijkste UNESCO monumenten in Europa’.

Britse man tot tranen geroerd door ervaring in Roemenië: “Het is triest, maar het is een van de 7 wonderen”

Dmitry Muratov, medeontvanger van de Nobelprijs voor de Vrede in 2021, geplaatst op Moskous lijst van “buitenlandse agenten”: “Negatieve houding tegenover Rusland”

EXCLUSIEF | PMB gaat een Freerun/Parkour zone creëren in Herăstrău. Urbanist: “Nicușor Dan vindt het cool, geldverspilling, hipsterbestuur!”

H. D. Hartmann, over de mogelijke kandidatuur van Eduard Hellvig voor het Roemeense presidentschap: “Als je goed getraind bent in je werk, weet je wat je doet”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *