Hoe Michael Schumacher zich 10 jaar na zijn ski-ongeluk voelt / Verbluffende verklaringen van een vriend van de voormalige Formule 1-coureur

Hoe Michael Schumacher zich 10 jaar na zijn ski-ongeluk voelt / Verbluffende verklaringen van een vriend van de voormalige Formule 1-coureur

Michael Schumachers vriend, journalist Roger Benoit, heeft zich uitgesproken over de gezondheid van de F1-legende na zijn skiongeluk in 2013. Schumacher, zevenvoudig wereldkampioen Formule 1, is sinds die dag niet meer in het openbaar gezien en zijn familie heeft volledige discretie betracht over het onderwerp.

Schumacher’s vrouw, Corinna, gaf een zeldzame update over zijn gezondheid, door te zeggen dat de 54-jarige “anders is, maar hier” tijdens een Netflix documentaire uit 2021 over het leven van de voormalige coureur terwijl hij doorgaat met het ondergaan van revalidatiebehandeling voor het trauma dat hij opliep tijdens zijn ski-ongeluk.

Bild-journalist Benoit werd onlangs gevraagd of hij een update kon geven over de gezondheid van zijn vriend.

“Nee,” zei hij tegen Blick. Maar hij voegde eraan toe: “Er is maar één antwoord op die vraag en dat is het antwoord dat zijn zoon Mick gaf in een van zijn zeldzame interviews in 2022: “Ik zou alles geven om met pap te praten.”. Deze zin zegt alles over hoe zijn vader zich al meer dan 3500 dagen voelt. Een hopeloos geval,” zei Benoit verdrietig, zoals geciteerd door express.co.uk.

Een Formule 1-auto die in 2003 toebehoorde aan Michael Schumacher is verkocht voor een recordbedrag

Een Ferrari racewagen die in 2003 bestuurd werd door Michael Schumacher, in perfecte staat, is verkocht voor een recordbedrag van 14,63 miljoen Zwitserse frank (€14,79 miljoen).

De F2003-GA 229 raceauto waarin Michael Schumacher tijdens het seizoen 2003 talloze races won, bracht “een recordprijs voor de Formule 1 van het moderne tijdperk” op, aldus Sotheby’s in een verklaring.

Het behaalde bedrag is bijna het dubbele van het record van $7,5 miljoen dat in handen was van een andere eenzitter van Ferrari, ook bestuurd door de zevenvoudig Duitse wereldkampioen tijdens het Grand Prix-seizoen van 2001, die in 2017 al door Sotheby’s in New York werd verkocht.

Michael Schumacher, die in 2004 zijn zevende wereldtitel won, is niet meer in het openbaar geweest sinds zijn verschrikkelijke skiongeluk in Frankrijk in december 2013. (Lees hier meer…)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *