De Roemeense Beach Volleyball Cup heeft zijn winnaars bekend gemaakt! Aan de competitie namen 18 professionele teams deel

De Roemeense Beach Volleyball Cup heeft zijn winnaars bekend gemaakt! Aan de competitie namen 18 professionele teams deel

Petru Vornicu en Mihail Șapco, respectievelijk Ioana Ordean en Adina Stanciu waren de teams die de eerste plaatsen wonnen op de Roemeense Beach Volleybal Cup, die eind vorige week plaatsvond in het 2 Mai resort, in Limanu.

De vier wedstrijddagen werden bekroond met intens bevochten wedstrijden, veel spanning op het veld en een sterke steun van de tribunes. Het publiek was elke dag aanwezig, samen met de spelers die streden voor de grote titel op de twee banen aan de kust.

De Roemeense Beachvolleybal Cup heeft zijn winnaars bekend gemaakt! Aan de competitie namen 18 professionele teams deel

In de categorie professionals speelden 10 teams in de mannencategorie en 8 in de vrouwencategorie, bekende figuren van beachvolleybal die ervoor kozen naar zee te komen om de laatste strijd op het zand van dit competitieseizoen uit te vechten.

Tegelijkertijd werden vijf amateurploegen uitgenodigd om deel te nemen aan de beker.

“We wilden amateurspelers de kans bieden om deel uit te maken van deze prachtige familie die op de kust is ontstaan, tijdens de Roemeense Beach Volleyball Cup. We hopen ze volgend jaar weer te zien en een extra hulp voor ze te zijn geweest in hun evolutie op het zand.

We feliciteren de winnaars van de categorie Professional voor de intense strijd die ze vier dagen lang hebben geleverd. We zijn erin geslaagd om het zandvolleybalseizoen af te sluiten op de meest geschikte plaats, op het strand, na een druk seizoen met toernooien zoals Sibiu Sands, EC Timisoara U22 en Oradea Beachvolley Tournament en we zijn blij dat we een nieuw thuis hebben gevonden voor de Roemeense Cup, op het strand van 2 Mai”, aldus de organisatoren.

Lijst van winnaars

VROUW
1e plaats Stanciu Adina + Ordean Ioana
2e plaats Hododi Ioana Sorina + Miu Ioana Andreea
3e plaats Haidu Roxana Ramona + Pasca Anca Ioana
4e plaats Bikfalvi Alexandra Betina + Keresztesi Alexandra

MANNEN
1e plaats Vornicu Petru + Șapco Mihail
2e plaats Ghimeș Cosmin Nicolae + Muscina Zissu Alexandru
3e plaats Hupoiu Valentin + Bratoșin Bogdan
4e plaats Grigore Andrei + Popa Eduard

AMATORI
1e plaats Luchtbal: Dragos Cosma en Bulugu David
2e plaats Double G: Cîrcota George en Mariș Gheorghe
3e plaats M&M: Manole Adrian en Mazilu Alexandru
4e plaats Horinca Libre: Rad Gavrilă en Toderaș Valentin
5de plaats Hookventure: Onofrei Andrei en Osman Denis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *