Atlete Sabrina Voinea en coach Camelia Voinea, moeder van de turnster, te gast in de show “Road to Paris” op donderdag 7 september om 19:00 uur.

Atlete Sabrina Voinea en coach Camelia Voinea, moeder van de turnster, te gast in de show “Road to Paris” op donderdag 7 september om 19:00 uur.

Atlete Sabrina Voinea en coach Camelia Voinea, de moeder van de turnster, zijn te gast in “The Road to Paris”, een show gemodereerd door journalist Daniel Nazare.

Roemenië bereikte in april zijn doelen op de Europese Kampioenschappen in Antalya, kwalificeerde zich voor de Wereldkampioenschappen, won een medaille en plaatste zich voor 1-2 finales.
Sabrina Maneca-Voinea won de bronzen medaille in de vloerfinale op de Europese kampioenschappen Artistieke Gymnastiek in Antalya (Turkije). Ze werd ook vierde in de sprongfinale.

Afgelopen weekend beklommen Ana Maria Bărbosu (rekstok), Sabrina Maneca Voinea (vloer) en Andrei Muntean (rekstok) de eerste trede van het podium tijdens de derde editie van de RomGym Trophy.

Wat gaat Roemenië doen op de Olympische Spelen van 2024? Wat als we ons niet kwalificeren? Dat zijn de vragen die de twee vertegenwoordigers van de familie Voinea zullen beantwoorden.

De Wereldkampioenschappen Artistieke Gymnastiek, een kwalificatiecriterium voor de Olympische Spelen, worden van 30 september tot 8 oktober gehouden in Antwerpen, België.

26 juli 2024 is de start van de Olympische Spelen en een jaar eerder zijn we begonnen met het uitzenden van interviews met atleten, coaches en officials van alle sportdisciplines die volgend jaar in Frankrijk deelnemen.

De Olympische Zomerspelen van 2024 zijn de 33e editie, het grootste multisportevenement dat om de vier jaar plaatsvindt. De 2024 Olympische Zomerspelen staan algemeen bekend als Parijs 2024.

Het programma “Road to Paris” wordt elke donderdag om 19.00 uur uitgezonden op de website ProSport.ro en het YouTube-kanaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *