Hoe Ioana Simion, de vrouw van Ilie Nastase, voor zichzelf zorgt. “Dat is de regel, ik maak hier geen uitzondering op”

Hoe Ioana Simion, de vrouw van Ilie Nastase, voor zichzelf zorgt. “Dat is de regel, ik maak hier geen uitzondering op”

Ioana Simion, de vrouw van de legendarische tennisser Ilie Nastase, heeft uitgelegd wat ze doet om goed voor zichzelf te zorgen en er goed uit te zien.

Ioana Nastase, 46, ziet er geweldig uit en is in een benijdenswaardige fysieke vorm.

De levenspartner van Ilie Nastase legde aan click.ro uit wat ze doet voor de kost.

Hoe Ioana Simion, de vrouw van Ilie Nastase, voor zichzelf zorgt. “Ik heb helemaal geen cellulitis, ik heb geluk”

“Om gelukkig te zijn met mezelf, met hoe ik eruit zie, doe ik veel massages, plus ik gebruik allerlei vochtinbrengende crèmes. Ik neem al zo’n 20/25 jaar drie massages per week. Dat is de regel, daar maak ik geen uitzondering op. Ik heb helemaal geen cellulitis, ik heb geluk. Wat betreft natuurlijke behandelingen kan ik zeggen dat ik een gezichtspeeling doe met koffie en honing. Verder vrij weinig.”aldus Ioana Nastase.


“Ik gebruik niets speciaals voor mijn haar, zo zit mijn haar nu eenmaal. Ik kam mijn haar alleen als ik mijn haar was en dat gebeurt om de drie dagen. Ik was ook al jaren met een Turkse shampoo die bij mij past en na het wassen spoel ik het uit met koud water.”, voegde ze eraan toe.

Ioana Simion, moeizaam huwelijk met Ilie Nastase

Ioana Simion en Ilie Nastase trouwden in de zomer van 2020. Op de religieuze bruiloft die begin juni plaatsvond, hadden Ilie Nastase en zijn levenspartner Ioana Simion oud-voetballer Ciprian Marica en zijn vriendin Ioana als peetouders. De bruiloft vond plaats in een klooster in Techirghiol en het feest werd gehouden in een restaurant op Caelia Beach in Mamaia.

Ioana en Ilie Năstase hadden hun deel aan schandalen. Het huwelijk tussen Ioana Simion en Ilie Năstase leek op zijn einde te lopen, nadat de brunette op 2 maart 2021 de scheiding aanvroeg bij de rechtbank van Hârșova, provincie Constanța. Later kondigde de brunette aan dat ze de scheiding had laten vallen. Momenteel is de relatie tussen Ilie Nastase en zijn vrouw erg goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *