Paul Georgescu, aankondiging voor Avram Iancu! Hij daagt hem uit voor een RACE om te laten zien wie de beste is in Roemenië: “Ik neem een stedentrip tot je finisht”.

Paul Georgescu, aankondiging voor Avram Iancu! Hij daagt hem uit voor een RACE om te laten zien wie de beste is in Roemenië: “Ik neem een stedentrip tot je finisht”.

Paul Georgescu heeft Avram Iancu uitgedaagd om te laten zien wie de beste van Roemenië is. De test: wie kan er honderd kilometer zwemmen in de Zwarte Zee.

De route die Paul Georgescu heeft voorgesteld voor de race met Avram Iancu is van Gura Portiței naar Mangalia Port. Alles zal in de gaten worden gehouden door een waarnemer in het Kanaal.

Wat was de ervaring van de eerste Roemeen die over het Noord Kanaal zwom?

Paul Georgescu, aankondiging voor Avram Iancu! Hij daagt hem uit voor een race om te laten zien wie de beste is in Roemenië: “Ik neem een stedentrip tot je finisht”.

“Hé, jongen, als je me weg wilt blazen, laten we dan racen. In de zee, ik wil het niet in een meertje, 1 km van de kust. Laat zien dat je de sterkste bent. Van Gura Portiței naar de haven van Mangalia en neem de waarnemer van het Kanaal mee. Eens kijken wie de sterkste is. Ik was van plan om één nacht te blijven tot je komt, maar ik heb me bedacht. Ik neem een stedentrip tot je klaar bent,” vertelde Paul Georgescu aan de Business Philosophy Podcast.

Wie is Paul Georgescu:

Wereldkampioen ijswaterzwemmen. Hij is de eerste Roemeen die de “Original Triple Crown” heeft gewonnen, d.w.z. de eerste Roemeen die het Enghlish Channel, het North Channel en het Bristol Channel heeft overgestoken.

Hoe Paul Georgescu de Originele Drievoudige Kroon bereikte:

14 september 2016: Kanaal ( Engeland – Frankrijk) , 13 uur en 26 minuten;

25 augustus 2022: Noordelijk Kanaal ( Noord-Ierland – Schotland), 11 uur en 7 minuten;

24 juli 2023: Bristol Channel (Wales – Engeland), 10 uur en 55 minuten;

Wie is Avram Iancu:

De eerste Roemeen die het Kanaal zwom (07.08.2014)

Eerste Roemeen (geboren en getogen in Roemenië) die zonder wetsuit het Kanaal overzwemt (2016)

Hij zwom een rivier zonder wetsuit in 89 dagen (2017), zonder een enkele rustdag, en zwom de hele Donau van de bron tot de monding.

Hij is de nationale recordhouder duurzwemmen in zwemtijd: hij zwom 36 uur en 29 minuten zonder pauze, 103,8 km , tussen Pojejena en Iron Gates (2020).

Zwom meer dan 24 uur onafgebroken.

Bron: iancuavram.ro

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *