Lăcramioara Perijoc en Claudia Nechita, de meest waardevolle vrouwelijke boksers van Roemenië, uitgenodigd voor de “Road to Paris”-editie op 14 september om 19:00 uur

Lăcramioara Perijoc en Claudia Nechita, de meest waardevolle vrouwelijke boksers van Roemenië, uitgenodigd voor de “Road to Paris”-editie op 14 september om 19:00 uur

Lăcramioara Perijoc en Claudia Nechita, Roemenië’s meest waardevolle vrouwelijke boksers op dit moment, zijn de gasten van “The Road to Paris”, gemodereerd door journalist Daniel Nazare.

Lăcrămioara Perijoc is de meest getitelde bokser in het Olympisch vrouwenteam, met een Europese titel in 2019 en een titel als vice-kampioen in 2022. Ze is al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

Claudia Nechita werd vijfde op de Olympische Spelen in Tokio en vijfde op de Europese Spelen van 2019 in Minsk. Ze zal begin volgend jaar in een kwalificatiewedstrijd strijden voor een plaats in Parijs 2024.

Wat gaat Roemenië doen op de Olympische Spelen van 2024? Dit zijn de vragen die de twee boksers zullen beantwoorden.

Het moderne mannenamateurboksen maakte zijn Olympische debuut in 1904 in St. Louis, en het vrouwenboksen in 2012 in Londen.

Ons land was voor het eerst vertegenwoordigd in het Olympisch boksen in 1936 op de Olympische Spelen in Berlijn en heeft tot nu toe alleen de edities van 1940, 1944 en 1948 gemist.

26 juli 2024 is de start van de Olympische Spelen en een jaar eerder zijn we begonnen met het uitzenden van interviews met atleten, coaches en officials van alle sportdisciplines die volgend jaar in Frankrijk deelnemen.

De Olympische Zomerspelen van 2024 zijn de 33e editie, het grootste multisportevenement dat om de vier jaar plaatsvindt. De 2024 Olympische Zomerspelen staan algemeen bekend als Parijs 2024.

Het programma “Road to Paris” wordt elke donderdag om 19.00 uur uitgezonden op de website ProSport.ro en het YouTube-kanaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *