Dinamo, verslagen door FC U Craiova, 0-1! Ovidiu Burcă: “Dit baart ons zorgen”

Dinamo, verslagen door FC U Craiova, 0-1! Ovidiu Burcă: “Dit baart ons zorgen”

FC U Craiova heeft Dinamo met 1-0 verslagen in de Arena Națională, in een wedstrijd uit de 9e ronde van de Superleague. Het enige doelpunt werd gemaakt door William Baeten, in de 61e minuut, met een schot vanaf 22 meter.

FC U Craiova is bezig aan zijn tweede opeenvolgende overwinning, na de 4-0 tegen Farul, terwijl Dinamo slechts één punt heeft verzameld in de laatste drie rondes.

Ovidiu Burcă, de coach van Dinamo, gaf commentaar op de nederlaag tegen FC U Craiova.

Dinamo, met 0-1 verslagen door FC U Craiova. “We maken ons hier zorgen over”

FCU Craiova staat 7e met 12 punten en Dinamo staat 12e met 8 punten.

Gespeelde teams:

DINAMO: A. Golubovic – Lucas Araujo, Bena, Homawoo – Cr. Costin, A. Bani (Goncalo Gregorio 63), Larrucea, C. Ilic, Amzăr – Ghezali (Hakim Abdallah 83), Politic. COACH: Ovidiu Burcă

FCU CRAIOVA: R. Popa – Compagnucci (R. Negru 46), Lacroix, Danny Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu (Vl. Pop 77), V. Achim – Sidibe (Pad. Achim – Sidibe (Padula 77; Jibril Ibrahimi 84), Baeten, Van Durmen – A. Chițu. COACH: Florin Dragan

“Ik denk dat dat schot van afstand het verschil maakte. Ik zeg niet dat het pech is, ik zeg dat je agressiever moet zijn. Het was geen pech, ik herhaal het. Het was dat schot. Ik zeg niet dat we hadden kunnen winnen, maar we verdienden het niet om te verliezen. In het algemeen moet je kansen niet tellen, voetbal wordt gespeeld op doelpunten. Dat is voetbal! Het is moeilijk om te accepteren dat we verloren hebben, we speelden geen slechtere wedstrijd. Ik denk dat het team sterker is geworden, stabieler in de verdedigende fase.

We maken ons zorgen over het niet scoren van doelpunten. Het moeilijkste is om doelpunten te maken, de rest los je op. Je hebt spelers nodig om elkaar aan te voelen, om te kalibreren. We zijn er nog niet. Het is moeilijker in League 1, veel moeilijker! We hebben spelers en we zullen de komende tijd proberen er het beste uit te halen. Dat is wat we zijn, we hebben veel werk en veel discipline nodig”, zei Ovidiu Burcă.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *